VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE


Vieras

/ #3488 Re: Susipelkohysteriasta viis,

04.05.2012 20:26

#3486: Maalainen - Susipelkohysteriasta viis, 

Hyvää kesää täältä järkevän petopolitiikankin (ei vapaan sellaisen)) puolelta, vaikket meikäläisille toivotellutkaan!

Maailmantuska Maalaisen rinnassa on paha asia, silti on melkoista uhoa syyttää metsästäjiä siitäkin, että adressi  lasten seksuaalisen hyväksikäytön kovemmista tuomioista ei ole (valitettavasti) saanut vielä enempää allekirjoittajia.   Maalainen se osaa vääntää asian kuin asian metsästäjien syyksi!

Metsästäjät, jos ketkä, ymmärtävät kestävän luonnontalouden iilimadosta petoihin asti.  Maalaiselta vain on jäänyt huomaamatta, että susilla ei ole muita "vihollisia" kuin ihminen, ja luonnon järjestykseen kuuluu, että jokaisella lajilla kuuluu olla vastavoima.  Maalaisen kannattama rajoittamaton susipolitiikka on luonnotonta, vaikka hän luonnon nimiin vannookin. Järkevä petopolitiikka sen sijaan on välttämätöntä.

Siinä Maalainen on oikeassa, että ihminen on pahin maapallon kuormittaja, tämä asia tosin ei helpotu yhtään petoja paapomalla.  Enemmän petojen paapominen on luonnon sorkkimista kuin niiden kanssa eläminen vuosituhantisessa tasapainossa: pedot, jotka eivät kunnioita ihmisen reviiriä tulee karsia pois ja tällöin terve petokanta saa jatkaa.

Lopuksi: kaikki oikeat maalaiset (ja metsästäjät) ovat kyllä ymmärtäneet Maalaisen ikiaikaisen taktiikan: heittäytymällä valeMaalaiseksi hän yritti esiintyä naamioasussa: kuin susi lampaana tai isoäitinä vanhassa tarinassa.