KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

06.03.2012 20:43

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Mitähän mahdoit tuolla kommentillasi tarkoittaa? Oletan, että olet aikuinen ihminen mutta ilmaiset itseäsi aika lapsellisesti.

Kaikkia yhdistyksiä tarvitaan, kaikille kyllä riittää töitä jos vain on tekijöitä ja resursseja. Toinen asia sitten on miten tärkeänä yhdistys itse pitää omaa toimintaansa. Jos se toiminnan tärkeys menettää merkityksensä jäsenien ja hallituksen mielessä niin silloin yhdistyksestä todellakin tulee tarpeeton, sillä se ei enää toimi perustamisajatuksensa mukaan. Silloin ne hommat jäävät muiden tehtäväksi. KKY,täkin tarvitaan mutta siellä on tehty päätöksiä joilla se on vetänyt itseään pois toiminnasta. Turha siitä on muille kiukutella. Esitä tyytymättömyytesi sinne KKY,n suuntaan jos olet tyytymätön sen toimintaan ja päätöksiin. Mene vuosikokoukseen ja tuo siellä ajatuksesi julki. Täällä tuo kiukuttelu ei hyödytä ketään, kaikkein vähemmän kissoja.

JOSPA NYT VIIEMEIN lopetetaan se muiden ulkopuolisten tahojen sotkeminen tähän adressiin! Ja jos sinulla on pakottava tarve puhua mainitsemastasi yhdistyksestä niin perusta oma adressi sitä varten..tai ihan mikä tahansa foorumi missä saat toivomaasi vastakaikua lapselliselle ja naurettavalle kiukuttelullesi, kun et kertakaikkiaan kykene asialliseen keskusteluun adressin aiheesta.