KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3422 Re: Siis uskomatonta touhua teillä

16.02.2012 16:17

#3412: Koiraihminen - Siis uskomatonta touhua teillä

Ei millään pahalla, varmasti tarkoitit hyvää ja kommenttisi oli asiallinen MUTTA kannattaisi ehkä ensin perehtyä paremmin asiaan ennenkuin kommentoi. Asia on vakavampi kuin adressin keskustelupalstaan pintapuolisesti tutustuen luulisi. Pitää pyrkiä katsomaan pintaa syvemmältä. Ja tällä "jutulla" on juurensa ja historiansa paljon pidemmältä ajalta kuin tämä adressin perustamispäivä. Tämä on vain jäävuorenhuippu, johon olet törmännyt.

Onko sinusta oikein, että joku yhdistys kerää varoja (tässä tapauksessa satojatuhansia) vapaaehtoistoimintaansa yhdistyksen säännöissä mainittuun tarkoitukseen (tässä tapauksessa katastrofikissojen auttamiseen) mutta ei käytäkään niitä sitten kuitenkaan lupaamallaan tavalla? Jättäen toiminnastaan pois juuri sen kohteen jota ovat mainostaneet lahjoittajilleen ja jota varten ihmiset ovat lahjoittaneet varojansa? Jota varten yhdistys on aikoinaan perustettu? Ja yhdistys ajaakin toimintansa alas vedoten tekosyihin?

Eikö tässä ole vähän huijaamisen makua? Vai mitä tuumit jos itse lahjoitat johonkin auttamistarkoitukseen rahaa mutta se ei menekään siihen tarkoitukseen vaan pankkitiliä lihottamaan ja tällä pankkitilillä onkin tarkoitus tehdä ihan jotain muuta?

Tässä on kyseessä sen suuruusluokan periaatteelliset, eettiset ja moraaliset  asiat joita ei voi lakaista maton alle. Tällä on suurempi merkitys kuin ko.yhdistyksen hallituksen kyseenalaisten toimien kritisoiminen. Kyllä tämä koskee periaatteellisesti koko eläinsuojelukenttää, ilman vapaaehtoistoimintaan perustuvia yhdistyksiä Suomi ei pärjää, viranoimaistoiminta on täysin riittämätöntä. Ja jos tällaisia yhdistyksiä alkaa olla enemmänkin, niin siitä lankeaa syvä epäuskottavuuden varjo ja epäilys vapaaehtoimintaa kohtaan.

Täällä on asiallista ja ikävä kyllä myös asiatonta kirjoittelua ja ikävä kyllä ne asiattomimmat tulevat juuri tämän adressin kohteena olevan yhdistyksen hallituksen puolustajilta.