KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3274 Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

28.01.2012 16:04

#3252: - Kertaus 6.12.2010 klo 21.20 

 Vieras 3252 joka osaa vain toistaa samaa virttä kun ennenkin. Mutta........ Kyseessä ei ole koko aikana ollut villiintyneistä kissoista eikä villikissoista ainakaan. KKY vääristelee tapansa mukaan asiaa joka on ollut vuosikausia selvää kauraa jokaiselle.

Puolivilli kissa ei ehkä virallisesti ole sanana oikea, mutta kertoo juuri sen, mitä me tarkoitamme niillä kissoilla jota kky jätti ottamatta.

Siis vielä kerran...... Puolivilli elää ihmisen ruokkimana piha-alueella tai se on tehnyt pentunsa lähistölle. Se ei ole villiintynyt eikä villikissa missään tapauksessa. Pääosin ne ovat vanhusten kissojen jälkeläisiä ja siten usein myös puolikesyjä .

Kissaruttoa esiintyy eläinlääkäreiden mukaan vielä melko paljon maaseudulla, mutta omistajat eivät sitä tiedä eikä tunnista. Jos populaatiot jätetään oman onnensa nojaan, kissat lisääntyvät tolkuttomasti ja vääjäämättä. Jos kukaan ei puutu asiaan ja hoida vanhuksien avulla ja suostumuksella niitä talteen tai lopetukseen, ne jäävät talveksi pakkasen kouriin.

Tämä on totinen tosi.

Nämä kissat tarvitsevat vapaaehtoisten apua koska ne eivät kuulu minkään lain piiriin.! ! ! ! !