KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kaikki eläimet ovat tankeroita

/ #2700 Heh....

23.11.2011 20:59

"Kun olet kielinero olevinasi, niin anna sitten oikea muoto jonka voi laittaa esille. älä soita suutasi, vaan anna ehdotus miten itse kääntäisit asian. Kyllä Suomessa pätee suomalaiset, suomen kielellä tehdyt säännöt, käännös on viitteellinen ja lähinnä informatiivinen. Turha siihen on tarttua. Odotellaan Sinun versiotasi käännöksestä."

"Sitä paitsi, en kuulu mihinkään sisäpiiriin. Seurasin tätä kirjoittelua.""En edes osaa vastata varmasti niihin oiken kun ei oo tietoa arpeeks."

Heh heh. LMAO. Älä ny viitti, "Tuulia". Kuka ventovieras sivullinen ja satunnainen selailija ottaa tommoset kierrokset siitä, että uskalsin arvostella englanninkielen tasoa KKY:n sivuilla. Paljastit itsesi vetämällä herneet tosi syvälle nokkaan. Loukkaantunut itteminä on helppo tunnistaa. Ja sitten jatkossa väität silmät kirkkaina, ettet kuulu sisäpiiriin.

Mielestäsi meidän keskustelumme on tätä: "Poikkoilette asiasta toiseen kuin pullop....siat." Mutta omat juttusi menee samalla rataa. Välillä kunnolla kierroksia, kun uskalletaan arvostella ja välillä ollaan vaan ihan sattumalta paikalle eksyneitä. Voisit sinäkin nyt päättää edes jotain. Vaikkapa sen, että luovut suosiolla puheenjohtajan paikasta ja annat sen sellaisella, jonka muisti ja pää pelaa vähän paremmin eli sellaiselle, joka muistaa oman henkilöllisyytensä koko ajan.