KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

sarvikuonot

/ #2686 Re: Missä viipyvätkään pakkaset?

23.11.2011 11:16

#2685: - Missä viipyvätkään pakkaset? 

Luoja armahtaa mutta KKY EI edelleenkään!!. Onneksi viipyvät! Muut kuin KKY ehtivät auttaa enemmän ja kissat kärsivät vähemmän paleltumavammoja!!

JA Olisipa se noin yksinkertaista (mutta näin yksinkertaisesti kky,n kannattajat täällä tuntuvat ajattelevan, joka osoittaa  vaan sen ettei ole todellisesta tilanteesta MITÄÄN KÄSITYSTÄ) MUTTA kyllä niitä kissoja riittää ihan varmasti myös muiden eläinsuojeluyhdistysten ja yksityisten ihmisten ja MYÖSKIN KKY,n pelastettavaksi!!!..ei ne KKY,n leikkauskampanjat ole vielä purreet ja siihenkin menee vielä PIIIIITKÄ  (vuosia) aika että tulos niistä alkaa näkyä. Joten jätetääs v....tuilut sikseen ja aletaan ihan oikasti ajattelemaan ja toimimaan niitten kissojen auttamiseksi jotka tuolla maastossa vielä vilistää ja ONNEKSI pakkaset viipyvät!! Luoja on armahtanut (koska KKY ei armahda) niitä kissoja siellä lauhkeilla syyssäillä jotka tuntuvat onneksi jatkuvan. KKY,llä on se isoin vastuu keräämiensa satojen tuhansien lahjoituseurojen vuoksi. Mitä enemmän toimintaan on kerätty varoja=sitä enemmän vastaavassa suhteessa velvoittaa toimimaan!!! Eivät he voi kiemurrella  vastuustaan vaikka kuinka tahtosivat vaikka olisivatkin niin rakastuneita rahoihin.

Lopuksi täytyy vielä sanoa että on h a r v i n a i s e n pököpäistä ja jästipäistä kommentointia (1+1=0) (kts. viite kommenttiin) menee jo tahallisen ilkeilyn ja tahallisen pahansuopuuden puolelle vahvasti, kun vetää tähän KKY,n oma keittämään myrkkysoppaan täysin asiaan kuulumattoman ja sivullisen yhdistyksen ja sen mukana ison joukon asiasta tietämättömiä ja asiaan syyttömiä hmisiä.

Hyvä antaa vähästäänkin mutta paha ei anna paljostaankaan.