Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #41119 Re: "On se hienoo..."

18.08.2014 23:50

#41110: homoudella ei ole tulevaisuutta. - on se hienoo 

 ...että meillä kuitenkin on sinunkaltaisia viiisaita.Olet kuin ´Suomen sivistyksen etuankkuri´-tiukasti pohjamudissa kiinni...

Oletko itse aikonut olla jotain tulevaisuuden suuria nimiä tai lupauksia?

Ei kuule heikoilla henkisillä eväillä pitkälle pötkitä tässä kovan kilpailun nyky-yhteiskunnassa. Luuserit tippuvat kelkasta auttamatta.

Kyllä kuule tuosta sinun kirjoitustyylistäsikin ilmenee jo ihan tarkkaan mihin sektoriin ja kategoriaan sinä älynlahjoinesi yhteiskunnassamme sijoitut.

Kohteliaisuussyistä jätän sen kuitenkin sanomatta.

Mitä taas siihen mainitsemaasi ´ otteeseen ´ tulee,niin onkohan sinulla itselläsi minkäänlaista otetta OMASTA elämästäsi ?

Minusta vähän tuntuu,että ei oikein ( muuten et täällä noin ahkeraan kirjoittelisi ja aina vain  pelkkiä hölmöyksiäsi. )

Oman elämäsi asiat taitavat olla yksinkertaisesti ihan ns.rempallaan ja koska ovat, niin täältä löydät helpon kohteen ja syntipukin niiden rempallaan ololle.

Henkisesti terve ihminen ei saa mitään tyydytystä tuolla tavalla vahingoniloisesta ja pahantahtoisesta ajattelusta mitään ihmisryhmää kohtaan, kuten sinä (omista kirjoituksistasi päätellen) tunnut saavan.

Se vain  ei ole henkisesti terveelle ihmiselle ominaista käytöstä eikä suhtautumista muita kanssaihmisiään kohtaan,vieläpä sellaisia kohtaan ,joita ei lainkaan tunne ,eikä ole edes nähnyt.