Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #39581 Tuota tosiaan osaat hokea

27.07.2014 09:37

#39549: hiv on homojen kansantauti thl. - homot hävisi 10-6

Mutta tuota nimimerkiksesi ottamaasi iskulausetta tuskin kukaan kansanedustaja kampanjansa ´sloganiksi´ voisi ,siltikään, kelpuuttaa, joten aika turhaa on tuo sinun ´muistuttelusi´ siitä nyt  täällä kenellekään.Kansanedustajat,(...toisin kuin esim. sinä) ovat näet  julkisessa vastuussa kaikista sanomisistaan

Sinä sensijaan  voit täällä noita hölmöyksiäsi spämmäillä vaikka urakalla aamusta iltaan.

Todellisuudessa, jos joku kansanedustaja jotain tuollaisia sairauden leimaamisnimityksiä jossain epävirallisessakin,mutta silti julkisessa yhteydessä(esim. haastattelussa ) erehtyisi käyttämään ,niin lähtö tulisi Arkadianmäeltä ennenkuin hän ehtisi sitä huomaamaankaan.Tulisi vielä rikossyytekin asiasta.

Sinua    teksteistäsi  ei sensijaan voida tuomita, eikä pidä syyttääkään ,koska olet käytännössä syyntakeeton.

Riittää pelkästään  todeta ,että ne ovat vain jonkun  henkisesti sairaan ihmisen viestejä. Sinulla on joku pakkomielle tai fiksaatio-jos olisit henkisesti  aivan  terve ja asiasi olisivat hyvin ,et roikkuisi täällä noita lauseentapaisiasi näpyttelemässä.

Uskoisin ,että aivan kuka tahansa psykiatr( tai psykologikin)  ,joka näkisi nuo kirjoitelmasi,tulisi niistä jokseenkin tämänsuuntaiseen tulokseen.

 

(ps* tämä arvioini ko. ´iskulauseiden lähettelijästä´ olen itse asiassa  kirjoittanut lähinnä muille lukijoille , kuin ko. kirjoittajalle itselleen, koska näytön perusteella  on vahvat syyt  jo uskoakin ,ettei hänen henkinen kapasiteettinsa riittäisi sen lukemiseen-hänhän osaisi kuitenkin  vain vastata tutulla iskulauseellaan-mielisairaiden kanssahan e tunnetusti  kannata antautua väittelyyn  )