Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Regulator

/ #39240 Re: Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

21.07.2014 12:18

#39222: - Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

" Eiköhän homohivin levittäminen ole aika vakavaa ja yhteiskunnallisesti tuhoavaa toimintaa. Avioliittoon sitä ei sotketa"?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensinnäkin: syyttäminen edellyttää syyttäjältä virkaa ja auktoriteettia,

Toiseksi: se voi kohdistua vain yhteen ,lääkintöviranomaisten todistamaan,ilmi tulleeseen  tapaukseen kerrallaan.

Kolmanneksi:ilman vahvaa, todistettua ja aukotonta näyttöä ei maassamme ketään voida syyttää mistään Epäillä voidaan, mutta sekin sentään aina  edellyttää jotain....

Vähintään JOTAIN TIETTYÄ tapausta ,JOSTA JOTAIN tai siis JOTAKUTA on jotain aihetta  epäillä.

Nämä ovat niitä aivan alkeellisen yksinkertaisia oikeusperusteita,jotka helposti ainakin  olettaisi ´kaikkien´tuntevan ,mutta ikävä kyllä ja kuten tämäkin adressipalsta on jo moneen kertaan tullut todistaneeksi:näin ei  todellisuudessa ole asianlaita.

KANSANRYHMÄN SYYTTÄMINEN YKSILÖIMÄTTÖMÄSTÄ RIKOKSESTA ja vielä varoittelu tuosta kansanryhmästä ennenkuin mitään  epäiltyä  rikosta on tapahtunutkaan,eli tullut edes epäiltäväksi.....alkaa jo täyttää kaikki leimaavan vihapuheen kriteerit.

Tällaisen tekstin levittäjä on itse vastuussa puheistaan. Tämä on seikka ,josta on välillä aina syytä muistuttaa,ettei se pääsisi keneltäkään täällä  aivan unohtumaan.