Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #38185 Re: Re: Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

08.07.2014 17:00

#38161: - Re: Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

No niin. Hienoa! Löysit juuri ne oikeat tilastot ja oikeat viralliset luvut (aivan toisin kuin ne varsinaiset  vakioääliöt,jotka niitä tuskin ovat edes vilkaisseet.... )

Tuostapa nyt sitten näet itsekin , miten "satoja" ihmisiä siihen  (huom.) todellisuudessa on sairastunut.

Ja näkevät kaikki muutkin  - paitsi tietenkin ne ,jotka tietenkin  jatkavat sitä tuttua " homohiv tappaa satoja vuosittain"-jankutustaan.

Heidän tuomitseviin mielipiteisiinsä , jotka ovat ikäänkuin kiveen hakatut, kun eivät vaikuta mitkään luvut,eivätkä minkäänlaiset tilastot.

He ovat mitä ovat  ja jos heidän mielestään tilastoluvut ovat kai jotain  graniittipaasiin kaiverrettuja,koskaan muuttumattomia ,lopullisia ,ainiaaksi kestämään tehtyjä totuuksia;pystytettyjä jäädäkseen samalle palvontapaikalleen hamaan aikojen loppuun saakka.

Ylinnä kivessä ovat tietystikin kirjaimet T,H ja L.

Uskontunnustukseksi riittää kun osaa kirjoittaa tämän palvontamantran ja muistaa hokea sitä mahdollisimman usein ja joka mahdollisessa    ( ja mahdottomassa  välissä myös ....)

Ne ,jotka jostain syystä eivät  tätä uskontoa harjoita (eivätkä ehkä siihen uskokaan) ovat tietysti tuon uskonnon edustajien mielestä heidän vihollisiaan, joihin ja joiden pyrkimyksiin, on suhtauduttava sen mukaisesti....Vaikea syndrooma tuollainen´tilastouskovaisuus´...

Tilastojen sivut ovat heille ennemminkin kuin  jotain  pyhiä tekstejä, kuin mitään pelkkiä  laskennallisia kuvauksia jostain tämän hetkisestä tilanteesta jollain hetkellä...

Pyhiä tekstejähän tosin  ei tarvitse lukea-riittää kun niitä puolustaa....

( ...vai pitäisiköhän sanoa oikein ,että riittää kun  niitä "puoLLustaa" )