Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Tietoa vihreillekin

/ #38020 Re: EIVÄT "HOMOSTELE"

06.07.2014 21:20

#37963: -

Antti Alfthan kirjoitti niin hyvän ja tärkeän  kommentin 31.7.2012 klo 16.13, että siinä on tosi hyödyllistä tietoa ihan kaikille, ihan kaikille!

 

"Otto Lehdolle ei pidä antaa koiraa.

Ei siksi, että epäilisin hänen pyrkimyksiään, mutta nuori mies ei ymmärrä paljoakaan eläinten käyttäytymisestä.

Koira ei ole ihminen. Kun koira "nylkyttää", pyrkimys ei ole seksuaaliseen aktiin. Koiralla on kiima-ajat, ja vain silloin sillä on k.o. "haluja" - yleensä toisiin koiriin.

Tuo "nylkyttäminen" on alistamisele. Jos koira "nylkyttää" ruokakuppiaan tai naapurin koipea, kyseessä ei ole myöntymys, ei liioin pyrkimys suvunjatkamisaktiin naapurin kanssa.

Ja, keskenään "nylkyttävät" uroskoirat EIVÄT "HOMOSTELE". Ne järjestävät sosiaalisia suhteitaan. Hierarkiaa.

Otto voi mennä ruokakupilleen.

Koira ei halua sukupuolista kanssakäymistä ihmisen kanssa. Ei missään olosuhteissa. Se voidaan opettaa temppuihin, mutta silloin suhde on isännän suhde (alistettuun) koiraan.

Koira voi nauttia autoilusta, ulkoilusta, uimisesta, syömisestä erittäinkin - mutta ei häiriintyneen ihmisen pyrkimyksistä pakottaa se parittelun tapaiseen ihmisen kanssa.

Tarvittaneen eläinsuojelulain korjausta "ottomanian" varalta."

 

 

 

Tuossa edellä on itsellenikin paljon uutta tietoa, jota en aiemmin tiennyt minäkään (koiria pelkäävänä ihmisenä). Nähdäkseni tuolle kannanotolle oli tarvetta, koska Otto Lehdon yksi aiempi kommentti 31.7.2012 klo 15.15 oli seuraavanlainen:

"Joko eläin ymmärtää tai ei ymmärrä. Jos se ei ymmärrä, ja seksi ihmisen kanssa ei muuten vahingoita eläimen elämää, niin en näe asiassa ongelmaa. Jos eläin taas ymmärtää, niin silloin täytyy katsoa hyväksyykö eläin vai ei. Jos eläin hyväksyy, niin en näe asiassa ongelmaa. Jos eläin ei hyväksy, niin eläinsuojelulainsäädäntö voi tulla väliin (kommentti jatkuu)."

 

JÄLKIVIISAUS ja -viisastelu on turhaa, mutta itselleni tuli mieleen se seikka, ettei eläimiinsekaantuminen ole mahdollisten äkkitilanteiden vuoksikaan turvallista ihmiselle (eläinkin voi satuttaa ihmistä puremalla tai muulla tavalla).