Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Pink Butterfly

/ #36679 Re: Ihmisoikeudella ei saa ?

23.06.2014 00:20

#36675: Homous on todella negatiivinen keksintö. - Ihmisoikeudella ei saa

Ajatus siitä ,että olisi yleensä  olemassakaan   jotain ihme ´tervettä ajattelua tasa-arvosta´ on jo varsin epätasa-arvoinen sinänsä. Kuka tuon ajattelumallin ja sen ajatustavan ensinnäkin määrittelisi? Entäpä tuo vielä epämääräisempi ´terve kasvu´,jonka sitten  homous muka ´tuhoaa´?

"Älä kuule löpise joutavia" ,sanon suoraan  sinulle,  joka noin väität ! Paljon ennemmin se sen terveenä kasvun uhkaa tuhota,jos ihmisen ei jo nuoresta pitäen anneta ympäristönsä taholta olla sitä, mitä se on.

Tämä on kasvamisessa tosiasia;omat vanhemmat voivat ymmärtämättömyydellään ja hyväksymättömyydellään itse tehdä lapselleen kaikkein eniten hallaa esim. juuri sen terveen itsetunnon kasvulle lapsessa. Ei ole valitettavasti lainkaan harvinaista,että nuori saattaa tulla tilanteesta niin ahdistuneeksi,että kokee itsemurhan ainoana ulospääsymahdollisuutenaan siitä.

Tuo taas ,että "homous on todella negatiivinen keksintö" menee  ajatukseltaan ja ilmaisultaan jo suorastaan  ns. ´camp´-huumorin piikkiin.

Mutta toisaalta se panee ajattelemaan:onko vieläkin sellaisia,joilla tosiaan on noin järkyttävän typerät ajatukset ja sen lisäksi vielä  aivan käsittämättömällä tavalla joku itseoikeutettu ja  ,ikäänkuin itselleen ´noin vain´  otettu,  missionsa propagoida julkisesti totena noita omia  hölmöyksiään ? Hölmöyksiä,jotka ovat pelkästään vahingollisia ja joita nyt ei ainakaan haluaisi kenenkään teininuoren ja kasvuiässä olevan, lukevan .Parempi olisi,etteivät näkisi ollenkaan tuollaista´tekstimyrkkyä´terveelle kasvulleen itsenäisesti ajattelemaan kykeneviksi ihmisyksilöiksi, valmiina aikanaan  astumaan itse maailmaan ja omaan elämäänsä.