Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #33962 Re: Re: Re: Yksikin homohiv liikaa

14.04.2014 21:43

#33961: - Re: Re: Yksikin homohiv liikaa

 

 

Tahditon lobbaus kääntyy itseään vastaan

14.04.2014 09:31 PÄIVITETTY 09:52 | RISTIN VOITTO | RV TOIMITUS

http://www.seurakuntalainen.fi/filebank/news/images/fullWidth_4444.jpg...




KOTIMAA Lainlaatijoihin kannattaa olla yhteydessä mutta rakentavasti. Massajakeluna lähetetty, kymmeniä raamatunlauseita sisältävä sähköposti on huonoa kansalaisvaikuttamista, joukko kansanedustajia sanoo.

Kerro näkemyksesi rauhallisesti ja perustele se asiallisesti. Ole lyhytsanainen ja myönteinen. Toimi avoimesti omalla nimelläsi.

Muun muassa tällaisia neuvoja Ristin Voiton haastattelemat kansanedustajat antavat niille, jotka lähestyvät heitä sähköpostein, kirjein tai puhelimitse - tai tulevat juttelemaan tarkoituksenaan vaikuttaa heidän ajatteluunsa ja tekeillä oleviin päätöksiin. Toisin sanoen: jotka lobbaavat.

Moni haastateltu kertoo arvostavansa sitä, että heitä lähestytään henkilökohtaisesti. Kymmenille tai jopa kaikille 200 kansanedustajalle lähetetyt massajakeluviestit päätyvät usein suoraan ö-mappiin, sillä niitä tulee kansanedustajille koko ajan.

- En yleensä noteeraa sähköpostikannanottoja, elleivät ne ole minulle henkilökohtaisesti osoitettuja. Kasvotusten tapahtuvat keskustelut ovat parhaita. "Rumputuli"-tyyppinen roskapostiksi luokiteltava massaviestittely ei auta vaan ärsyttää, Sauli Ahvenjärvi (kd) sanoo.

 

 

- Tämä on meille kristityille parannuksenteon paikka, sillä olemme jääneet yhteiskunnallisessa aktiivisuudessa pahasti alakynteen. On hämmästyttävää, miten hiljaa kirkot ja kristilliset järjestöt ovat olleet esimerkiksi avioliittokysymyksessä.

 

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/4444/tahditon_lobbaus_kaantyy_itseaan_vastaan