Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #33804 Re: Re: Re: Median sopulilauma pelkää...

12.04.2014 13:43

#33797: - Re: Re: Median sopulilauma pelkää...

"Turha sitä on meitä kaikkia pakolla sukupuolineutraaleiksi tehdä ja siksi meidän jotka olemme heteroja, niin antakaa hyvät ihmiset meidän myös olla heteroja ja mielipiteemme sen mukaisia."

Voi äiti tai isä tai muu vanhempi, miten tämä on niin vaikeaa...?

Kukaan ei ole tunkeutumassa yksistyiselämääsi, jossa saat olla niin hetero kuin vain ikinä voit kuvitella. Kukaan ei myöskään estä sinua vaikka menemästä keskelle Senaatintoria ja huutamasta siellä, kuinka hetero oletkaan. Siitä, että olet hetero, ei automaattisesti seuraa, että olet juntti. jolla on juntin mielipiteet. Itsekin olen hetero ja heterona pysynkin, mutta olen tästä avioliittoasiasta tasan tarkkaan eri mieltä kanssasi.

"Onko tälläinen suvaitsevaisuus sitten liikaa pyydetty, kun me kerran hyväksymme erilaisyyden homojen yms. kohdalla. Koska ihmiset ovat erilaisia, niin sen mukaisesti lainkin pitäisi toimia, eli pidettäköön lait nykymuotoisena."

Jos hyväksytte erilaisuuden, niin fine... Mutta jos ette hyväksy, että kanssanne erilaisille ihmisille ette soisi samoja oikeuksia, joita pidätte itsellenne itsestään selvinä, niin tämä ei enää käy. Silloin suvaitsevaisuus tai toisen ihmisen arvostaminen ja hänen lähtökohdistaan hyväksyminen on pelkkää sanahelinää todellisen vihamielisyyden ja torjunnan peittona. Se on "erilaisuutta", joka kohdistuu toisten vahingoittamiseen, eikä sellaista pidä hyväksyä Raamatun eikä minkään muunkaan edes jossain määrin tolkullisen eettisen ohjeen mukaan.