Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Totta

/ #33271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.04.2014 23:05

#33262: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Erinomaisen raitis kirjoitus, kiitos siitä. Jeesuksen sanoissa on vieläkin Elämä ja Voima, veri puhdistaa synnistä ja saastasta.

Sanan vääristämisestä Raamattu varoittaa ankarasti, 2.Pietarin kirje, 3.luku :" Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;
niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen. "

Pietarin mukaan on erittäin vaarallista vääristää Jumalan Sanaa, sellainen johtaa kadotukseen ! Valitettavasti tälläkin palstalla on esiintynyt kommentoijia, jotka haluavat vääristää Raamattua puolustamaan homoutta.Jumala ei koskaan puolusta mitään syntiä, mutta rakastaa kaikkia syntisiä.