Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rakkaus ja Pyhyys

/ #24898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.11.2013 17:14

#24876: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Rakkaus on lain täyttymys.

Roomalaiskirje 13.luku jakeet 8-10 toteavat : "Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt.
Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". 
Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys."

Jeesus  täytti  ristinkuolemallaan lain jonka Hän itse antoi Moosekselle kivitauluissa. Usein näyttää keskustelijoilta unohtuvan että Jumala on myös Pyhä. Helposti korostetaan vain Jumalan armoa, joka toki on totta, kiitos Jumalalle.

Kuitenkin Jeesuksen pyhyyden tunsivat jopa pahat hengetkin, Luukas 4.luku jakeet 33-35 :  " Ja synagoogassa oli mies, jossa oli saastaisen riivaajan henki. Tämä huusi suurella äänellä:
"Voi, mitä sinulla on meidän kanssamme tekemistä, Jeesus Nasaretilainen? Oletko tullut meitä tuhoamaan? Minä tunnen sinut, kuka olet, sinä Jumalan Pyhä."
Niin Jeesus nuhteli häntä sanoen: "Vaikene ja lähde hänestä". Ja riivaaja viskasi hänet maahan heidän keskelleen ja lähti hänestä, häntä ollenkaan vahingoittamatta."

Nämä saastaiset henget ajavat kaikkea pahaa ja epäpyhää , mm. huumeita,alkoholismia,peliriippuvuutta,pornoa ja homoseksuaalisuutta.