Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24645 Re: Re: Homousargumentin lopullinen tuho

12.11.2013 14:38

#24644: - Re: Homousargumentin lopullinen tuho

Raamatullista, homoudeksi nimitettyä samaan sukupuoleen kohdistuvaa seksuaalisuutta on uskisten taholta kuvattu luonnonvastaiseksi. Kun siinä ei oteta millään tavoin kantaa, onko kyse kiimasta vai rakkaudesta, luonnollisuusargumentti kaatuu komeasti noilla luonnon esimerkeillä - eihän Raamatussa puhuta mitään siitä, ovatko nuo tuomion saaneet kykeneviä seksiin vastakkaisen sukupuolen kanssa vai eivät.

Toinen tyypillinen luonnossa tapahtuva "homoseksuaalinen" asia on siis pitkäkestoinen parisuhde. Usein näillä eläimillä on todella kyky seksiin toisen sukupuolen kanssa. Asia on toki tuskin kovin tarkasti tutkittu kaikkien yksilöiden kohdalla - kukapa voisi jatkuvasti tarkkailla, parittelevatko ne välillä toistenkin kanssa. Ainakin osalla lajeista on kuitenkin selkeästi "lesbosuhteita", joissa vain toinen emoista saa poikasia. Tällöin on katsottu, että tuosta homoudesta nimenomaan on hyötyä, vaikka toki vielä tehokkaampaa voisi olla, jos molemmilla olisi poikasia. Luonto vain ei ole niin suoraviivainen.

Homoseksuaalisuuden esiintymisen hyödyistä ihmislajista on täällä joku jo aiemmin kirjoittanut. Se meni muistaakseni suunnilleen niin, että homoja on enemmän sellaisten äitien lapsissa, jotka ovat poikkeuksellisen hedelmällisiä. Näin homot eivät itsessään ole hyöty, vaan hyödyn sivutuote. Se kuitenkin selittää sen, miksi homoseksuaalisuus ei katoa ihmislajin kirjosta.