Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24172

05.11.2013 21:10




Mikä on pahempaa, kuin länsi-kristittyjen hiljaisuus koskien uskonveljiensä kokemaa vainoa islamilaisessa maailmassa? Vastaus: tuon vainon kyyninen hyväksikäyttö poliittisten intohimojen tähden.

What’s worse than the silence of Western Christians concerning the Muslim per-secution of their coreligionists in the Islamic world? Answer: Cynically exploiting that per-secution for a political agenda—in the case of a recent Daily Beast article, to excoriate the state of Israel and its


Mutta kuka onkaan syypää kaikkeen?

Kun muslimiveljeskunta ja sen tukijat polttivat noin 80 kirkkoa ja murhasivat kristittyjä, mukana lapsia. Puhumattakaan muista julmuuksista ennen ja jälkeen.   Miksi ?
No, Israelin, tai jonkun muun henkilökohtaisemman syyn takia.

Kun islamistikapinalliset terrorisoivat Syyriassa kristittyjä, katkovat papeilta kaulan, rikkovat kristittyjen ristejä, murskaavat ikoneita huutaen islamin iskulauseita, onko se Israelin syy, vai onko se jotain luontaisempaa?

Kun muslimit Indonesiassa laittomasti sulkevat kirkot, pakottaen kristityt juhlimaan joulua ulkosalla, saadakseen paiskata heidän päälleen lehmän pas-kaa ja virtsaa - Johtuuko se Israelista, vai onko jotain muuta pinttyneempää?

Kun Nigerialainen Bogo Haram tuhoaa satoja kirkkoja ja teurastaa tuhansia kristittyjä ja mestaa kristinuskoon kääntyneet, ja kun toisella puolella Afrikkaa, Somalian AL-Shabaab terrorisoi ja mestaa kristinuskoon kääntyneitä, johtuuko se Israelista , vai onko se jotain opillisempaa?

Todella, kun kristittyjen vähemmistöön kuuluvia asukkaita siepataan Hamaksen johtamalla Gazan kaistalla, tai pakotetaan kääntymään Islamiin, tapahtuuko se Israelin tähden? vai virtahevon, joka oleskelee olohuoneessa ?

http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/24227/Default.aspx?hp=readmore

Vähän vaikeaselkoinen juttu, mutta tärkeä, eikä käännökseni tainnut sitä juuri helpottaa,  kun nuo loput tuntuvat aika päättömiltä.