Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #23587

30.10.2013 23:26

Jahas, täällä sama meno jatkuu..heheh. Pihoa ja Ahviota lainataan. Mutta mitä tämä keittiö psykologi täällä jo Wikileaksia ja Snowdeniakin jo tähän sekaa? Voin muuten ihan oikeasti sanoa että Julian Assange kannattaa tasaarvoista avioliittoa, ihan näin silmikkäin puhellut asiasta hänen kanssaan.
Ja että oikein pitäisi olla joku lautakunta joka hyväksyy kuka saa tehdä lapsia ja kuka ei..hei ihan totta, kasva aikuiseksi! No hyvä asia tuossa ehkä olisi se että Lestat ei varmaankaan enää lisääntyisi :-D Saisivat vaimot ainakin hetken hengähtää. Jaa ja että salaliittoja täällä taas epäillään..jos ei uskonnilisista syistä niin muuten vaan. Joo eihän se 9/11 ollut totta ja eihän ihminen siellä kuussakaan ole käynyt! Vai kuinka se meni? Ja kaikki on vain yhtä salaliittoa..voi hyi homoja, että kehtaavat! Sinulle keittiö-psykologi vai kuka nyt lienet voisin kehottaa laittamaan sen koneen kiinni ja tutustumaan ympäristöösi ja sen eläjiin IRL! Se katsos ihan totta kannattaa, usko mua!
Ja tämä THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA on jo täällä menty aikaisemmin jo niin perusteellisesti läpi että luulisi jo näiden Ahvion (heehh toi Aihio oli hyvä) kannattajienkin jo tietävän mistä oli kyse! Ai ei vai? No ottakaa selvää! Löytyy netistä. Mutta se Pihon selitys asiasta on täyttä..no joo..antaa olla. Jokatapauksesssa tyyppi lisäsi hieman omiaan eikä edes lähteet olleet oikein. Kaikkihan muuten tietävät että Amerikan oikeisto on käyttänyt kirjoitusta luodakseen ns. Homo Agendan ja sillä yrittäneet torpata homo avioliitot. Nyt tämä Ahvio käyttää samaa taktiikkaa Suomessa. Voi voi, leikkikäähän taas psykologeja ja uskovaisia..minä häviän taas...but I´ll be back!!