Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #23196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

27.10.2013 16:37

#23186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

Ajattelusi lähtee siitä olettamuksesta, että "tämä vauva tässä on hetero, tuo tuossa on homo". Tätä olettamusta ei tue mikään tutkimus, ja on paljon todennäköisempää, että ihminen on alussa (kuten sikiökin fyysisesti) siinä mielessä sukupuoleton (ei siis puhtaasti biseksuaalinen!), että mitään ei ole valmiiksi lyöty lukkoon. Sikiö muotoutuu hormonien avulla yleensä fyysisesti naaras- tai koiraspuoliseksi, mutta mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että tämä tuleva lapsi todella kokee fyysisen sukupuolen omakseen, ja tulevaisuudessa ratkaisee, haluaako hän ensisijaisesti sitoutua ja/tai yhtyä samaan vai vastakkaiseen sukupuoleen, ehkä jopa molempiin, tai sitten ihan johonkin muuhun - jos edes ollenkaan haluaa?

On syytä siis olettaa, että ympäristöllä on aina merkittävä vaikutus, oli sitten kyseessä epigeneettinen mekanismi tai ei.

Tästä syystä "homoseksuaalinen yhteiskunta" tulee oletetusti tuottamaan lisääntyvää homoseksuaalisuutta, ja sukupuoli-identtisesti hatara yhteiskunta tuottamaan yhä lisääntyvää sukupuoli-identtistä hataruutta.