Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #20944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

19.09.2013 19:29

#20928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Raamatussa sanotaan, että harvat ovat valittuja ja kaita on tie. Se on aivan yhdenmukainen tuohon, että maailmassa on paljon toisin uskovia ihmisiä. Jossakin vaiheessa on tullut "uusia kuppikuntia" erilaisine näkemyksineen. Sehän lienee vain luonnollista. Myös Raamatussa todetaan, että Jeesuksen maanpäällisen vaelluksen aikoihin kaikki ihmiset eivät silloinkaan uskoneet Häneen. Ihmekös se, että nyt myöhemminkin on paljon ei-uskovia.

Sielunvihollisen myyräntyö on aivan todellinen ja jopa nähtävissä täällä maan päällä. En ollenkaan yritäkään vakuuttaa heitä tai sinua, jotka/joka olet asiasta eri mieltä. Siihenhän eri mieltä olemiseen on tietysti täysi vapaus. Itse kuitenkin haluan sanoa, että ihmettelen tuota suunnattomasti, ettet ole tietoinen. Se johtunee kai siitä, että et usko muuhun kuin minkä voi todistaa.

Ja jos näin on, että et usko muuhun kuin minkä voi todistaa, en oikeastaan tajua enää miksi ylipäätään kirjoittelemme tästä. Johtunee siitä, että kumpikaan ei halunnut ruveta käyttämään nimimerkkiä. Siihen totesit, että tulen keskustelupalstalle ja en halua keskustella. Niinpä jatkoin kirjoittelua. Tässä ollaan. Hö. Haluan mieluummin keskustella, en väitellä.