KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #1677 Re: Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 22:19

#1673: Kummallista kissojen auttamista - Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

REVI NYT NE SUOMUT SILMISTÄSI JA ALA KATSOA ASIOITA SELLAISENA KUIN NE OVAT!!!

Kukaanhan ei kai pakota haastettuja hallituksen jäseniä käyttämään kissojen varoja omiin henkilökohtaisiin oikeustoimikuluihinsa?!? Jotka ovat aiheutuneet ihan omista mokistaan!

Kyllä he varmaan ihan itse ovat vapaaehtoisesti päättäneet käyttää yhdistyksen varoja näihin omiin henkilökohtaisiin oikeustoimikuluihinsa, koska haasteet ovat HENKILÖKOHTAISIA!!

Ovat siinä asemassa, että voivat omavaltaisesti päättää käyttää näitä kissoille varattuja varoja. Kukaan ulkopuolinen ei voi antaa lupaa, eikä käskeä, eli syytä ei voi vierittää kenenkään muun niskoille.

Luottamusaseman väärinkäyttöä?!?!?

Niin, että osoitappas arvostelusi sinne suuntaan ketkä näitä kissojen varoja käyttävät! Sinäkin ratsastat nyt kissoilla tämän mielipiteesi kanssa.

Ylpistyneinä eivät halunneetkaan sopia asioita neuvottelupöydässä vaan laittoivat heti lakimiehen asialle ja yhdistyksen kissat maksumieheksi.

Tätä tilannetta ei olisi jos heidän pitäisi itse maksaa omistaan oikeustoimikulunsa, sopu olisi syntynyt pikavauhtia neuvottelupöydässä ja rauha vallitsisi.