Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

p.

/ #13697 Re: Re:

16.05.2013 19:25

#13692: - Re:

No tuntuipa mukavalta saada hoito - ohjeita.  Olen ollutkin kylmägeelien suurkuluttaja.  Se olikin lähes ainoa helpottava lääke  parikymmentävuotta sitten saatuun peräänajovammaan.  Muttei sekään suurta helpotusta kyennyt tuomaan.  Tässä yhteydessä voinkin palata siihen keskeneräiseen historiaan. -

Näin keväisin Suomeen tulvahtaa aina erikoinen muuttolintu Australiasta,  Marie Licciardo.

Olin sinä keväänä ensi kertaa kuuntelemassa tuota merkillistä naisihmistä toiseltapuolen maailmaa.  Jäi siitä puheesta erityisesti mieleen sanansa, "  teillä on yhtä paljon voimaa  kuin teillä on sanaa elämässänne."   Erittäin ailahtelevainen raamatunlukuni sai siitä kummasti pysyvyyttä ja säännöllisyyttä.  Olin kyllä viihtynyt psalmeissa ja Jesajassakin,  ja Jesaja oli todella mahtava,  ja on tänä päivänäkin.  Mutta arka olin lähtemään muualle.  Eritoten Mooseksen kirjat hirvittivät,  uhreineen ja väkivaltaisuuksineenkin.

Jottei menisi liian kauaksi,  palaan tuohon iltaan, - hehkeimmällä,  kesän juuri puhkeavalla hetkellä olimme siis koolla kauniissa yksityiskodissa - illan päätteeksi oli rukouspalvelu.  Johon kaikki hikisissä,  mutta odottavissa tunnelmissa valmistautuivat omalla vuorollaan.

Kun oma vuoroni koitti,  en kertonut itsestäni mitään,  enkä pyytänytkään.  Olimme siihen jo suomalaistenkin kanssa tottuneet.  Jos jollakin armolahjat toimivat,  hän kyllä tietää kertomattakin.

Licciardo ojensi kätensä siunaukseen,  - oh - tämä olikin erilaista.  Hän sanoi heti vammaani liittyen,  että se paranee. Myös toinen eräs sairaus,  josta mainitsi.  No  -  olin jo niin kauan sairastanut,  etten siihen enempää kiinnittynyt,  toisesta korvasta meni ulos jne...

 

Seuraavan kevään koittaessa huhtikuussa yhtäkkiä huomaan, että enhän ollenkaan enää ole lapannut kylmägeeliä siihen tahtiin kuin ennen,   nimittäin jatkuvalla syötöllä!    Olen muutaman kerran käyttänyt koko kuun aikana.   Sitten muistin edellisen kevään ja Licciardon.  Se ei ollut täydellinen parantuminen,  mutta niin suuri helpotus kuitenkin oireisiin,  että oli todella helpotus!

Nyt olen kokeillut pakastevihanneksia niinkuin kehoititkin ja geeliä ja tulehduskipulääkettäkin vähän.  Mutta tuo aloegeeli  onkin ihan uusi tuttavuus,  sitä täytyy ehdottomasti hankkia.

Että - Oikein sydämestäni Kiitän teitä kultaisista neuvoista ja etenkin rakkaudellisesta välittämisestä.  Ihan tässä tulee tippa  linssiin.