Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

P.

/ #11421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

25.04.2013 16:33

#11379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

.. no se kesken jäänyt juttu. Tiedätkö, kun uudelleen luin kirjoitustasi, siitä välittyy jollakin tavalla rakkaus. Olet tainnut olla Jeesuksen kanssa tekemisissä.  Se on mahtavaa !       Huomaan , että mehut ovat menneet ja täytyis levätä.  Mutta piti kyllä sanoa,  että jos ajattelee yhteistä aihetta tässä adressissa  - se on kyllä kaikkein aikojen vaikein !   Kerroit, että aina tipahtaa noita tuomioita ja  syntilistoja. Näinhän se on , että meidän on hyvä mennä myös itseemme ja ajatella, miltä tuntuisi olla sen kohteena koko ajan.

 

Varmaan tähän vaikuttaa sekin, että tulee aina uusia ihmisiä, ja heidän mukanaan tipahtelee sitten kaikenlaista. Milloin jääpuikkoa, ja millon mätiä kananmunia.  hmyyym ... hmyym.  Kristityillä on se hätä, että vois välittää, huolimatta tilanteen vaikeudesta, sen, minkä kokevat velvollisuudekseen sanoa.  Mutta kun tulee aina uusia juttuja ja jutunkirjoittajia, niin pyö-  riihän se sitten vähän samaa rataa.

Joten minkäs tässä sitten mahtoo, muuta kun mennä etiäpäin vaan.    Olishan se upeaa. kun välillä kohdattais ihmisenä ilman vaateita minkäänlaisia!