KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ensikoti
Vieras

/ #1307 Re: Rahanahneus, palkka ja kulukorvaus

21.02.2011 17:59

#1306: Kirsi - Rahanahneus, palkka ja kulukorvaus

Näinhän se menee. En voi tajuta tuolla ensikotilistalla, kuinka väheksyvästi meihin suhtaudutaan tuosta tiedottavasta päästä. Näen meidät ennemmin lahjoittajina, kuin kulueränä. Vaikka kyseessä on harrastus, jota tehdään vapaaehtoisesti.

Oli erittäin moukkamaista sanottu kirjeessä kohta   "sekä jäsenistöön kuulumattomia"  asenteella, että se on huono juttu. Nuo nimet olivat melkein kaikki ensikoteja tai sellaisena olleita. Heidän nimensä ovat postituslistalta tuttuja hauskoja tyyppejä. Heille mielestäni kuuluisi automaattisesti jäsenyys. Tai ehkä hurjissa unelmissa jäsenyys alennetulla hinnalla. Kissojen hoidon lisäksi he ovat juuri niitä, jotka tekevät sitä PR:ää. Potentiaalisin uusi jäsen on juuri ihanan kissan ensikodista saanut ihminen. Ehkä sieltä joku lahjoituskin ropsahtaa silloin tällöin.

 

En minäkään mitään rahaa halua. Olisi kuitenkin joskus kiva, että ei olisi kuluerä. Jos tämä asia korjaantuu ja saisin ensikotina äänestää, olisi minun valintani sitten sillä selvä. Tai no, tuota hallituksen taholta tullutta myllytystä en kyllä ymmärrä, joten valitsisin opposition tai ei mitään.