Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Parempi pitää silmät auki kuin kiinni -

/ #5662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

02.04.2013 17:46

#5629: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ei Allah ole oikea Jumala eikä mikään kristinusko.

Kristinusko perustuu Kristukseen, jonka jotkut tappoivat. Mutta Hän oli ja ON Jumalan Poika, Jumala Jumalasta, eikä vastaväitteet hyödytä yhtään mitään.

Ja se mitä puhuit Vatikaanista tms. niin katolisuushan uskoo pääasiassa Mariaan, Jeesukseen äitiin, siis ihmiseen. Eikä ihminen voi pelastaa kadotukselta, vaan Jumala. Ja se tarkoittaa: ainoastaan Jeesus on Pelastaja ja myös ainut välimies Jumalan ja ihmisten välillä.

Ja kun väärinkäytöksiä tapahtuu eri seurakunnissa, parhaimmissakin - niin se todistaa siitä, että ko. henkilöt eivät valvo eivätkä kuule Opettajan ääntä, vaan tekevät mitä ei pitäisi. Ja siihen viekoittelee oma synti, josta eivät pääse irti, kun ovat antaneet sille liikaa valtaa, tai sitten paholainen yrittää ihmistä langettaa. Niinhän se yritti langettaa Jeesustakin, mutta Hän ei langennut. Luojan kiitos ! Muuten meillä ei olisi kenelläkään Vapahtajaa vapahtamaan pois synneistä.

Toisaalta on henkilöitä ja vastavoimia, jotka mielellään haluavat loukata uskovien yhteisöjen mainetta soluttautumalla niihin omia viekkaita juttuja tekemään: tekeytymällä muka uskoviksi ja aiheuttamalla häpäiseviä asioita, jotta maailma näkisi ja alkaisi karttamaan uskovia ja halveksia heitä.

Joten VALVOKAA !