Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #4351 Re: Re: Re: Re: Epäonnistunut olkinukkekortti

29.03.2013 14:53

#4265: Katri - Re: Re: Re: Epäonnistunut olkinukkekortti 

Omituista että yrität nyt argumentoida uskontoon pohjautuvilla argumenteilla mikä on ristiriidassa aikaisempien sanojesi kanssa(?!), kun sanoit: ”Sen sijaan täällä jauhetaan uskonnoista.”

Miksi vedät orjat ja simpukoiden syömisen, muslimien ja mormoonien tavat mukaan tähän keskusteluun (?!), jossa puhe omien sanojesi mukaan pitäisi olla ”kyse siitä, pitäisikö lakia muuttaa niin, että homoseksuaaleilla olisi oikeus avioitua oman puolisonsa kanssa vai ei.” Älä yritä ohjata huomiota pois alkuperäisestä aiheesta: Siitä, että on edelleenkin olemassa sellaisia tiettyjä asioita jotka eivät muutu, kuten esim. yhden miehen ja yhden naisen välinen avioliitto-instituutio.

Et vielä lainkaan kommentoinut seuraavaa avioliiton määrittelyn ja olemuksen muuttumattomuuteen liittyvää ajatusta; että on täysi mahdottomuus, että jonkun pienryhmittymän päähänpinttymän johdosta ja jonkun kansalaisaloitteen nimienkeruulla voitaisiin kuvitella lähteä muuttamaan esim. Suomen perustuslain sisältöä, eduskunnalle määriteltyä muotoa, tai kirkkolaitoksen institutionaalisen aseman muotoa muuksi kuin mitä ne ovat ja miksi ne on aikoinaan määritelty (vaikka yhteiskunnassamme muita muutoksia jatkuvasti tapahtuukin).

Odotan edelleen kommenttiasi edelliseen.