Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #4047 Ettekö ole vieläkään huomannut kuinka tuo epäoikeuden mukaisesti /…

28.03.2013 20:28

laittomasti toimiva markkinavalta, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, sekä kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi koitunut ja koituva taloustouhu ja politiikka, sahaa sitä omaakin oksaansa, ja on kaatamassa sitä koko elin mahdollisuuden puutaan, näin väärin, niitä elinmahdollisuuksiaan yhä kiristävällä, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden VASTAISESTI, kaikille pahaksi / tuhokseen ja tuomiokseen puolesta toimimalla / vaikuttamalla...

Joka sitten rysähtäen kaatuessaan, johtaa ihan hirveisiin kohtaloihin. Siihen markkinatalouden touhuun ja politiikkaan uskoneet, ja sitä valinnoillaan ja valtuuttamisillaan tukeneet ja pystyssä, vallassa ja voimassa pitäneet jää sen kaatuvan puun alle. Kuka minkinlaisin, osallisuus syystään pahaksi / kärsimykseksi seuraamus kohtaloin. Josta vain Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti elävät ja nyt ns. ”hyvän sään aikana” elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkavat / Laillisesti toimivaksi vaihtoehdoksi yhdistyvät ja järjestäytyvät varjeltuu / pelastuu.

Syylliset, siihen ”piru” vieköön ja paha periköön, muista ja muusta niin väliä markkinaVALTA talouteen uskoneet, ja sitä yllä ja vallassa osaltaan pitäneet, sen puolesta eläneet, toimivat ja vaikuttavat, saa ansionsa mukaan, sen; ”sitä saa mitä tilaa” syystä seuraamuksena, Oikeuden mukaisuuden Lainalaisesti tulevana kohtalona.