KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ehdokkaita vertaileva jäsen
Vieras

#659 Kanervo voisi käyttää aikansa paremminkin

31.01.2011 12:22

Voisitko KKY:n puheenjohtaja Kanervo käyttää aikasi vastaamalla asiakysymyksiin. Provosoidut ja jätät kommentoinnin lapselliselle tasolle. Täällä on esitetty useita järkeviä kysymyksiä usealta taholta. Toinen puheenjohtaja ehdokas vastaa niihin kyllä.

Sinä olet ilmeisesti kanssa ehdokkaana? Oletko ilmaissut tähän halusi jossain yhteydessä. Yleiskokoukseen on alle kaksi kuukautta aikaa ja tuossa joku mainitsikin, että se on asettamasi aikaraja.. Ymmärrä myös asemasi. Olet pelkkä ehdokas, jos ehdolla on toinenkin ihminen. On aika osoittaa osaamisesi. Ei ole ollenkaan selvää, että vuosikokouksessa äänestän sinua. Siellä en ole pitkään aikaan ollut, mutta nyt näyttää olevan syytä tulla.

Vastaukset

Heikompien puolesta
Vieras

#660 Re: Kanervo voisi käyttää aikansa paremminkin

2011-01-31 12:39:04

#659: Ehdokkaita vertaileva jäsen - Kanervo voisi käyttää aikansa paremminkin 

Kyllä Kanervo lähtee ehdokkaaksi! Vuosikokouksessa on sellainen huutajajoukko hänen puolestaan, että hänen ei tarvitse kuin istua hiljaa ja näytellä viatonta vanhusta. Häirikköporukka yrittää huutaa muut kumoon.

Sama kaava joka vuosi.

 

Kaikki muutosta haluavat UUDET ihmiset, maksakaa jäsenmaksunne vasta kokouspäivän aamuna ja tulkaa kokoukseen su 27.3.2011  alkaen klo 14:00 Kalevan uintikeskuksessa Tampereella. Jäsenmaksukuitti mukaan.