Ambulanssien välitön lähtövalmius koko Pirkanmaalle

Kommentoitu viesti

Mietis ny vähä!

#26 Re: Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

30.10.2012 19:31

#22: Ensihoitaja periferiasta - Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

"Ensihoitaja periferiasta" voisi miettiä ja kerätä sitä työkokemusta täältä ensihoidosta vähän enemmän ennenkuin tulee kertomaan muille ensihoitajille kuka vastaa ja mistä. Jos päättäjät ovat päättäneet, että 15-minuuttia niin sinun pääsi ei ole vadilla missään kohtaan, vaikka et sitä ennen tehtävälle lähtisikään! Se on sitten ihan omassa päässä ja etiikassa jos ei ole kanttia istua sitä 15-minuuttia. Voi olla, että eettisesti on kyseenalaista hoitajalle (kaikkien arvojen mukaan) istua tuo vartti, mutta mitä sitä tarvitsee enään ensihoitajan miettiä jos päättäjät ovat näin päättäneet, ottaneet siitä vastuun ja todenneet, että se riittää on seuraukset mitkä hyvänsä! Tässä otetaan tietoinen riski ja mitä olen sivusta seurannut niin kyllä se on ihan selvästi Pirkanmaalaisten ensihoitajien toimesta koko Suomelle ilmaistu (kiitos tästä =), että se ei ole oikein. Asia on nyt kuitenkin niin, että ensihoitajien persauksella ratsastaminen saa loppua ja jos näin päätetään niin toivottavasti koko Suomen ensihoitajat ovat mukana toteuttamassa sitä todellista 15-minuuttia niissä toimipisteissä missä se muinainen lähtöaika jäännös 60-luvulta vielä on! Ja tottakai mennään äärirajoilla sillä 15-valmiudella kun tehdään kolmea vuorokautta putkeen, jossa huonolla tuurilla ajetaan kaikki yöt ja päivät läpeensä! Ensihoito on työtä siinä kuin mikä tahansa muukin työ ja siitä pitää maksaa palkka silloin kun ollaan töissä! Sun logiikan mukaan vuorokaudet voisi olla läpeensä varalla-oloa ja laupeat ensihoitajat rientävät välittömästi tehtäviinsä. Nostetaan vielä siihen samaan syssyyn ensihoitajien ammattitaitovaatimuksia ja testauksia vielä vähä ylöspäin niin alkaa oleen kohdillaan... Ja juu...Vilkaseppa Pirkanmaan terveydenhuollon kokonaiskustannuksia ja mieti sitten uudestaan paljonko tuo 2 miljoonaa on siitä summasta... Että laittokin hermostuttamaan........ Tsemppiä kuitenkin Pirkanmaan "täyspäisille ensihoitajille" =) Kauppisen Sannalta hieno avaus =)

Vastaukset

pshp:n entinen työntekijä

#27 Re: Re: Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

2012-10-30 20:28:02

#26: Mietis ny vähä! - Re: Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

Tässä näkee, miten riidanhaluista porukkaa sairaalassa on töissä. Te riitelette keskenänne töissä ja jatkatte sitä täällä netissäkin; kuka työajalla, kuka vapaa-ajalla. Tästä kärsii teidän työnne laatu ja ennen kaikkea potilaat. Olen itse ollut Pirkanmaan sairaanhoitopiirin töissä, joten tiedän, mistä puhun!

Infraktin kokenut

#51 Re: Re: Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ?

2012-10-31 08:27:32

#26: Mietis ny vähä! - Re: Re: Re: Re: Poliittinen päätöskö ? 

 Onko sastamalalainen arvottomampi ensiapu ketjussa, kun citytamrerelainen. Sykärissä tai aivoinfraktissa aika on tärkeä elementti toipumisen kannalta.