Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti


Vieras

#126 Kuka hyötyi narkolepsian tuottamisesta

05.12.2010 18:09

Ministeri Riskon koulutuksella on selvää, että kun rokotuksia tehtiin tietylle ryhmälle, niin muutamassa viikossa nousi narkolepsiatapausten määrä saman suuruiseksi kuin noin kolmessakymmenessä vuodessa koko Suomen narkolepsiapotilaiden määrä.

Poliitikko ilmoitti, että yhteyttä ei olla voitu todeta.
Poliitikko olisi edes puolittaisen rehellisyyden nimissä voinut sanoa sen, että yhteyttä ei voida sulkea pois ja on ERITTÄIN todennäköistä, että elinikäiset vammat saaneet ovat rokotuksen uhreja.

Kyseessä oli TIETOINEN lasten altistaminen vaaralliseksi koetulle ja Euroopassa monin paikoin kielletylle rokotteelle.

Riskon toimenpiteet altistivat suuren joukon ihmisiä ja heikensivät luultavasti radikaalisti riskiryhmän rajoille jääneiden henkilöiden terveyden.

Rokotteita ei oltu testattu asiaan kuuluvalla tavalla.

KUKA SAI PAKKOROKOTTEISTA TALOUDELLISEN HYÖDYN.

Rokotteiden aiheuttama taloudellinen menetys sairastuneiden ja elinikäisesti vammautuneiden osalta ovat suuret.

Entäpä tapaukset, joille rokote ei sovellu laisinkaan.
Simvastastatini aiheuttaa moninaisia vakavia sairauksia eivätkä oireita saaneet voi niitä syödä.
Penisilliiniallergia tunnetaan.
Samoin ruoka-aineallergiat.
Mutta ei influenssarokotteiden ja monien muiden riittämättömästi tutkittujen ja testattujen rokotteiden vaikutuksia (pikatuotanto).

Mutta riittämättömästi testatuilla ja riskit selvittämättömillä rokotteilla tahdotaan rokottaa kaikki. Tietoista altistamista, sairauksien aiheuttamista, vammauttamista ja jopa tappamista.

Suomalaista terveydenhuoltoa.
Tai paremminkin: rokotteen toimittajan ja terveydenhuoltoväen yhteistä rahanjakoa.

Jokaisen toimituksen yhteydessä on oltava toimittavan tahon ja vastaaottajioen tiedot nimineen päivineen ja ne on julkaistava STAKESin sivuilla. Liikesalaisuuteen ei voi vedota.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#128 Re: Kuka hyötyi narkolepsian tuottamisesta

2010-12-05 20:01:49

Kysessä on sodan logiikka tässä taistelu mikrobeja vastaan -hankkeessa. Toisten yläpuolelle asettuvien päättäjien (sodanjohdon) mukaan hyötyjänä oli Suomen kansa. Sodanjohdon mielestä ilmeisesti ei myöskään haittaa, että taloudellista hyötyä tulee lääkeyhtiölle joka on sodanjohtoa lähellä ja hyvä yhteistökumppani.

Sanonnan mukaan sodassa ensimmäinen uhri on totuus. Sanotaan myös, että kyllähän sodassa ihmisiä kuolee - ja tietysti myös vammautuu. Monissa maissa tämän yhteisvastuuseen vetoavan tautien vastaisen sodan uhreilla, rokotusvaurioita saaneille tai omaisille, maksetaan mukisematta reilu korvaus. Suomessa nämä uhrit nähdään enemmänkin kiusallisena muistutuksena sodan menetyksistä - muistuttamassa totuudesta, että tässäkin sodassa uhrataan viattomia - ja heidät pyritään eristämään, unohtamaan, ja yhteys rokotteisiin kiistämään. Esimerkkinä vaikkapa sokeriapalapoliokampanjan oikeudenkäynti, jossa valtio viimeiseen asti kiisti vastuunsa. Tämä on inhimillisestä näkökulmasta erittäin julma suhtautumistapa. Tautien vastaisessa sodassa uhratun vahinko vieritetään perusteetta hänen omaksi syykseen.