VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Maalaisjärki

#3903 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maalaisjärjen pötypuhetta

30.05.2012 22:29

#3900: Oikean susialueen asukas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maalaisjärjen pötypuhetta

Sanon vielä sen tämän yhden ja ainoan kerran että missään en ole kirjoittanut että se on oikein jos susi syö koirani!

Mutta jos itse vapaaehtoisesti otan sen riskin että pidän koiriani irti, niin ei kai se hitto sentään ole kenenkään muun kuin minun vikani jos susi ne syö! Sama koskee teitä metsästäjät! JOS VAPAAEHTOISESTI LASKETTE KOIRANNE IRTI SUSIALUEELLA, NIIN ITSEÄNNE SAATTE SEURAAMUKSISTA SYYTTÄÄ, ETTE SUTTA!

Meille koirat ovat perheenjäseniä, eivät mitään surkeaan häkkiin unohdettuja harrastusvälineitä. Mutta mieluummin otan sen riskin että susi saattaa koirani syödä kuin että pitäisin ne aina hihnan päässä. Sillä perusteella että susi saattaa syödä koirani, en halua Suomeen enempää kaatolupia susille.

Jos täällä vaaditaan suurinta osaa Suomen susista tapettavaksi sillä perusteella että susi syö vuosittain muutamia koiria, niin samoilla perusteilla voidaan sitten vaatia suurinta osaa esimerkiksi hirvikannasta tapettavaksi. Ne kun tappavat vuosittain suuren joukon ihmisiä.

 

Vastaukset


Vieras

#3909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maalaisjärjen pötypuhetta

2012-05-30 23:32:31

#3903: Maalaisjärki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maalaisjärjen pötypuhetta 

onko se siis niin että koiraa ei saa laillisessa tarkoituksessa ja laillisella luvalla laskea irti edes omasta pihastaan koska etuajo-oikeus on sudella vaan pitää tosiaan paljastaa päänsä ja polvistua nöyränä ja uhrata koiransa pyhälle sudelle että herra susi on hyvä vaan ja ottaa tämän halvan uhrin susilahkon nöyrältä jäseneltä vastaan

vai onko kuitenkin marssijärjestys että pyritään huolehtimaan omasta koirasta vaikka teko-maalaisjärjellä tällaista puolustusvaistoa ei olekaan  kylläpä tuolla asenteella olisi omakin henki luonnossa löysässä

haloo onko kaikki siellä kotona