VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Marko Lind / Suurpedot ja Luonto ry

#3573 SAIN PALJON YHTEYDENOTTOJA JA NIIDEN TIIMOILTA TIEDOTAN SEURAAVAA:

10.05.2012 00:23

TIEDOTUS:

Lukuisten yhteydenottojen perusteella, ja oikeasti tarkkaan harkiten, olen päättänyt jatkaa työtä taistelussa vallalla olevaa järjetöntä susipolitiikkaa vastaan. Jatkan siis Suurpedot ja Luonto ry:n Puheenjohtajana ja uhraan itseni sekä aikani niiden puolesta, jotka tavalla tai toisella kärsivät ylisuuresta susi / koirasusipopulaatiosta.

Jatkan koska koen, että jos nyt luovuttaisin, niin kääntäisin selkäni niille periaatteille joita arvostan. Sanotaan, että "suomalainen sisu vie miehen (ja tietysti myös naisen) läpi vaikka harmaan kiven" - ja minä olen suomalainen. Olen ylpeä juuristani enkä tahdo kääntää selkääni esi-isieni järkevälle suurpetopolitiikalle, jossa säädeltiin suurpetokantaa siten, ettei se muodostunut uhkaksi heidän elinkeinoilleen, metsästykselleen saatikka turvallisuudelleen. Jatkan taistelua järjetöntä vallalla olevaa suurpetopolitiikkaa vastaan, koska yksinkertaisesti en voi olla jatkamattakaan. Minä en tahdo olla niitä, jotka vain puhuvat mutta eivät tee mitään asioiden muuttamiseksi. Olen valmis uhraamaan itseni ja vähäiset varani tässä taistelussa ja vaikka kukaan ei siitä minua kiittäisi, teen sen silti. Vaikka kukaan ei minua auttaisi, en voi kääntää selkää periaatteilleni jotka vahvana sykkivät suonissani.

Enkä edes pyydä ketään avukseni, sillä jos pyytäisin enkä saisi, niin sillä vain satuttaisin itseäni sekä sitä arvokasta työtä, jota tahdon kaikkien niiden hyväksi tehdä, jotka kärsivät tavalla tai toisella vallalla olevasta järjettömästä suurpetopolitiikasta. Minä myönnän, että olen vain hyvin vajavainen ihminen ja tarvitsen tukea siinä missä muutkin - mutta minä tiedostan myös sen, että inhimillisyydessä on voimavara joka tekee meistä välittäviä ihmisiä saaden aikaiseksi halun muutokseen silloin, kun joku kanssaihmisistämme (lähimmäisistämme) kärsii. Jos minulle jotakin lahjoja on suotu, tahdon ne käyttää ajaakseni kärsivien asiaa. Minä olen siis inhimillinen ihminen ja minä välitän lähimmäisteni hädästä; se on minun voimavarani.

Jatkan työtä niillä resursseilla joita minulla käytössäni on - pelaan niillä korteilla jotka minulle on jaettu. Pyrin pelaamaan mahdollisimman hyvin voittaakseni taistelun järjetöntä susipolitiikkaa vastaan. Olkaa siinä mukana kanssani tai älkää olko; minä pelaan pelin loppuun siitä huolimatta. Jos ette tahdo olla tässä työssä mukana, en syytä teitä mistään. Olen kuitenkin kiitollinen kaikesta mahdollisesta tuesta - olen sitä sydämestäni jos sitä saan.

Suurpedot ja Luonto ry:n Puheenjohtaja
Marko Lind
http://suurpedotjaluontory.nettisivu.org/Näytä lisää

Vastaukset

Pauka

#3575 Re: SAIN PALJON YHTEYDENOTTOJA JA NIIDEN TIIMOILTA TIEDOTAN SEURAAVAA:

2012-05-10 00:46:23

#3573: Marko Lind / Suurpedot ja Luonto ry - SAIN PALJON YHTEYDENOTTOJA JA NIIDEN TIIMOILTA TIEDOTAN SEURAAVAA:

Ensimmäinen uhri yli sataan vuoteen. Tämä on sitä vallalla olevaa järjetöntä susipolitiikan vastustamisen seurausta. Kyseessä olisi voinut olla lapsi, tai koira. Ehkä jopa Amerikkalaistyylinen TV-saarnaaja. Herätkää!


Vieras

#3577 Re: SAIN PALJON YHTEYDENOTTOJA JA NIIDEN TIIMOILTA TIEDOTAN SEURAAVAA:

2012-05-10 07:04:02