VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

lappi

#3568

09.05.2012 20:55

Ei ne sudet lapsia syö eikä aikuisia ihmisiä.Kyllä koira on niille mieluisampi ateria kuin lapsi.Aikuset ihmiset tommosta p...aa jauhatte.eiköhän ne ole muut syyt suden hävittämiseksi kuin se,että ne on lapsille uhaksi? ja nimim.Pohjanmaa olet kyllä tänne jaksanut kirjoittaa,mutta et liittyä yhdistykseen.kertoo paljon,että sontaa jauhat.siinä olet näköjään taitava.laitapa sitten tännekin oma nimi.

Vastaukset

Pohjanmaa

#3570 Re:

2012-05-09 21:58:34

#3568: lappi -

 

 

Joo kuule ei ne syö lapsia, muutaman kymmenen söi sillon viimeks sata vuotta sitten ennenku ongelma ratkaistiin. Mutta nää nykysudet on sitten vissiin yhtä suvaitsevaisia kuin niiden suojelijat.

 

Ja kato hei kaikilla ei ole mitään suojatyöpaikkoja, mistä maksella kaikennäkösiä maksuja. Näin työttömänä pitää hirvikoirillekin ruuat ostaa ja maksaa metästysluvat, että saa susitutkijat rahansa, niin voi olla, että joskus pitää kuukausi odottaa ihan oikeesti ennenku pystyy ittensä yhditykseen maksamaan.

 

Ja sun nimi on vissiin Lappi kun mun nimeekin tänne vaadit. Eiköhän kuule tosta Markon kovasta panostuksesta jo huomattu, mitä siitä seuraa kun lähtee tällasta omalla nimellä ajamaan. Paree kuule vaan kun jatketaan niinku ennenki, ei jätetä nimeä keskustelupalstoille eikä mettäpalstoille ;)