VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Norjan harmaa

#3490 Laiskuusko vaivaa?

04.05.2012 22:41

Miksi koirilla täytyy metsästää? Hirvet ajopyynnillä ennnenki pyydetty.

Vastaukset

metsästäjänainen

#3505 Re: Laiskuusko vaivaa?

2012-05-06 12:04:06

#3490: Norjan harmaa - Laiskuusko vaivaa?

AHA, koirilla täytyy metsästää, koska METSÄSTYSKOIRAT OVAT LUOTU SIIHEN eli se on aika yksinkertaista! Tajuatko yhtään, että koira EI OLE ONNELLINEN,JOS EI SAA TOTEUTTAA ELÄMÄN TARKOITUSTAAN. Jos koiralla metsästysvietti on vahva niin sen kuuluu saada toteuttaa itseään. Sama asia, kun ihminen rakastaisi piirtämistä, mutta aina kun piirtäisi niin voisi joutua tapetuksi. Pitäisi vähä asettua muidenkin näkökulmaan. Se on mielestäni viisautta, jos osaa nähdä asiat muiden näkökulmasta. Tyhmyyttä on puhua asiasta, tietämättä asiasta mitään ja ajattelematta muita, joita asia koskee niinku OIKEASTI koskee, ei teoriassa ainoastaan...

Eikö susisuojeliat oikeasti arvosta koiria? Eikö niillä ole oikeutta? Itselleni on ihan sama vaikka asetta ei olisi mukana jokaisella metsästysreissulla, mutta koira tarvitsee sen mahdollisuuden metsästää, jos se kerta on tarkoitettu siihen?

Kyllä metsästystä voi harrastaa ilman koiraa, mutta itse koen, että silloin puuttuu se paraskaveri, joka on aina valmnis lähtemään yhdessä reissuille.

 

Metsästäjän ja koiran suhde on erityinen, koira tietää kuka sitä metsällä käyttää ja omille koirilleni jäniksistä puhuminen saa ne levottomiksi. Itse rakastan näitä reissujamme luonnon keskellä, koiran koulutusta, on erityisen jännittävää seurata koiran toimintaa ajossa ja nähdä kehitys koirassa pennusta aikuiseksi. :) Eikö tämä asia ole tullut jo selväksi?

 

Tietenkään ei seurakoirien omistajat asiaa ymmärrä, mutta pyydän, että ottaisitte asiasta selvää ennen kuin tuomihette huhupuheiden perusteella!