VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

uneton

#3477

03.05.2012 23:33

Edelleenkään kukaan ei ole vastannut siihen,kun koko ajan puhutaan että sudet syövät LAPSIA niin milloin on tapahtunut ja missä? Enkä tarkoita sata vuotta sitten tapahtuneita juttuja.Jos etukäteen pelkää että susi tulee ja syö lapsen niin minä kyllä olen enemmän peloissaan siitä,että lapsi loukkaantuu liikenneonnettomuudessa tai huumeisiin tai muuhun todennäköisempään vaaraan.Susi ei ole uhka.Eihän se kiva asia ole missään tapauksessa koiransa sudelle menettänyt.mutta tämä elämähän ei ole oikeudenmukainen koskaan eikä tule olemaan.

Vastaukset


Vieras

#3478 Re:

2012-05-04 00:00:40

#3477: uneton -

Seven stages leading to predatory attacks

Ethologist Doctor Valerius Geist of the University of Calgary, Alberta outlined seven hypothetical stages which lead to wolf attacks on humans based on historical and modern accounts.[7]

  • The first outlined stage is scarcity of wild game, be it due to poaching, habitat loss or seasonal migration.
  • Wolves begin approaching human habitations, though limit their visits to nocturnal hours. Their presence is usually established by barking matches with local dogs.
  • After a certain amount of time, wolves begin to frequent human habitations in daylight hours, and observe people and livestock at a distance.
  • The wolves begin acting bolder by attacking small livestock and pets during daylight, sometimes pursuing their prey up to verandas. At this point the wolves do not focus on humans, but will growl and act threateningly toward them.
  • The wolves begin attacking large-bodied livestock and may follow riders, as well as mount verandas and look into windows.
  • People begin to be harassed, usually in a playful manner. The wolves will chase people over short distances and nip at them, though will retreat if confronted.
  • Wolves begin attacking people in predatory fashions.

Silloin kun sudet tappoivat Suomessa lapsia tilattiin ammatti metsästäjiä ja susi julistettiin pannaan. Lähes koko kanta hävitetiin ja luotiin susikantaan ihmispelkoa. Nyt se pelko on jo osalla laumoista poissa, koska suden ei tarvitse enää pelätä ihmistä. Netistä löydät tietoa ulkomailla tapahtuneista susien ihmistapoista, jos osaat englantia.


Vieras

#3481 Re:

2012-05-04 14:28:06

#3477: uneton -  

Oletko Uneton näsäviisas, etkö näe vaikka katsot, etkö kuule vaikka kuuntelet, vai kirjoitteletko huvikseen päin seiniä?

Näissäkin kommenteissa (> 3.000 kpl) löytyy vaikka kuinka paljon tietoa asiaan tai linkkejä, kun vain näkee ne.

Nyt Uneton  heti paikalla unenpöpperöt pois silmistä ja vaha pois korvista!