VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Eränkävijä

#3367 Lakkautetaan Riistanhoitoyhdistykset

26.04.2012 13:39

#3366: NYT RIITTÄÄ - projekti - JUTTU TÄMÄN PÄIVÄN IISALMEN SANOMISSA:

Kannattaa varmaan lakkauttaa riistanhoitoyhdistykset kun ne eivät tämän foorumin luontosaarnaajien  mielestä mitään osaa. Nimeltä mainitut, kuvien kanssa kotisivuillanne solvatut riistapäällikötkin joutaa lomauttaa ja antaa koko Suomen luonnon monimuotoisuus Nyt Riittää mission vastuulle. Poliisit eivät uskalla toimia turvallisuuden takaamiseski joten  turhahan niitäkään on pitää veronmaksajien rahoja tuhlaamassa.

Mietin ilvespelon voimakkaasti kasvaessa ja ilveksen  lynkkaussivujen pullahtaessa esiin mikä mahtanee olla seuraava  kohde. Hävitetäänkö karhut vai ahma. Edetäänkö supikoiraan saakka?

Huomaatteko Nyt Riittäät. Että teitä ohjataan saarnaamalla naurettavaa  pelkoa ja vihaa. Nokkaamiehenne  taistelevat kaikkia muita vastaan.He eivät  löydä  yhdestäkään virallisen tahon edustajasta muuta kuin arvosteltavaa. Ainoastaan heillä on totuus. Edes kennelliitossa ei ymmärretä asioita. Metsästäjien järjestöt ovat luonnonsuojelijoiden hallussa.

Susiepistolan tekstin mukaan on olemassa vain  Yksi tie, Yksi totuus ja Yksi elämä. Se on Nyt Riittää  vain ja ainoastaan . Siihen pitäydymme:)

Toivomus: Haluan edes kerran lukea asiallisen viholliskuvista vapaan kommentin. Yrittäkää edes kehua Lappeenrannan poliiisia rivakasta toiminnasta häirikkösusi tapauksessa.

Vastaukset


Vieras

#3368 Re: Lakkautetaan Riistanhoitoyhdistykset

2012-04-26 14:31:01

#3367: Eränkävijä - Lakkautetaan Riistanhoitoyhdistykset 

Eränkävijän kommentit  näyttävät taantuneen alkaen asiallisuudesta turhautuneisuuteen, kaunaisuuteen, kyynisyyteen ja päätyen ivallisuuteen eli ollaankin taas sillä tasolla, josta kovasti haluttaisiin päästä eroon ja pysyä asialinjalla.