VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#2907 Re: Re: Re: Sudet maan alle

02.04.2012 18:10

#2903: Sama 12 v. metsästäjä - Re: Re: Sudet maan alle

Itse tituleeraat itseäsi "metsästäväksi lapseksi". Nimenomaan sitä oletkin, lapsi. Sääliksi käy sinua kun olet saanut sellaiset vanhemmat jotka lykkäävät aseen lapsen käteen. Jos "tuttavasi" todellakin ampuvat rauhoitettuja punatulkkuja, etkä ole asiaan puuttunut vaikka tiedät siitä, osallistut itsekin metsästysrikokseen. Tämä sivusto on julkinen ja tänne saavat kaikki kirjoittaa. Jos kukaan ei puuttuisi puutteellista tietoa omaavien ja petovihaisten metsästäjien asioihin, meiltähän loppuisi kohta elukat metsistä.

Vastaukset

Valitse nimimerkki

#2910 Re: Re: Re: Re: Sudet maan alle

2012-04-02 18:47:15

#2907: - Re: Re: Re: Sudet maan alle

miksi säälit tyttöä jolla on eräperinteitä ja aseen käyttöä opettavat vanhemmat? Miksi oletat että 12 vuotiaan tytön pitäisi puuttua tuollaiseen. Ehkä kertomalla vanhemmille. "Jos kukaan ei puuttuisi puutteellista tietoa omaavien ja petovihaisten metsästäjien asioihin, meiltähän loppuisi kohta elukat metsistä." Missä kohtaa metsästäjien tiedot ovat puutteellisia? Ja miksi ette voi tajuta, että metsästäjät eivät halua tappaa eläimiä sukupuuttoon? Kantoja halutaan hoitaa ja turvata samalla tavalla kuin metsiäkin, jotta metsästys olisi edes mahdollista. Susia ei haluta tappaa sukupuuttoon vaan häirikkö susille halutaan parempi lupapolitiikka.

Tuntuu varmaan tosi hyvältä kun saa kommenteilla lyötyä 12 vuotiaan tytön maahan?


Vieras

#2916 Re: Re: Re: Re: Sudet maan alle

2012-04-02 19:56:44

#2907: - Re: Re: Re: Sudet maan alle

Eivät ole elukat metsistä loppuneet ennen adressia ja eivät lopu adressin jälkeenkään! Kuka Teidänkin "viisaita" neuvoja uskoisi? VOE,VOE......