VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#2857

30.03.2012 20:25

olipa tosi tyvä kommentti tuossa aikasemmella sivulla,että olisitte yhtä innokkaita jahtaamaan rikollisia kuin susia.ois tosi näky kun koko kylä havahtuis kun rattijuoppo lähti ajeleen.tosi naurettavia te hysteerikot jotka susia vainoatte.tuskin ees miehiä ootte,joitain epämuodostuneita ihmisen kuvatuksia.näyttäkää tilasto joku viisas ihmisen tekemistä tapoista/murhista ja suden. ei taida kovin paljon yhtäläisyyksiä löytyä. koko ajan on tälläkin palstalla jotka empimättä ampuvat suden ja varmaan muutakin.murhanhimosia kun mehtämiehet on

Vastaukset

ottakaa selvää ennenkuin kommentoitte

#2873 Re:

2012-03-31 21:31:56

#2857: -

"murhanhimoisia kun mehtämiehet on" Päättelitkö iha ite vääristyneessä maailmankuvassas vai kuulitko joltain? MURHA on toisen ihmisen suunniteltu ja harkittu tappaminen ja siihen ei ole metsästäjillä himoa sen enemmän kun muillakaan ihmisillä.

Minäkin voisin tässä yleistää, että vihreät ovat omia luomukasviksiaan syöviä,marihuanaa polttavia,helsingissä asuvia ituhippejä. Mutta tunnen oikeita luonnosuojelioita jotka suojelevat luontoa ja eläimiä tasapuolisesti eivätkä vain muodin mukaan yhtä lajia (tällä hetkellä muodissa susi) ja he ymmärtävät, että metsästäjät haluavat myös suojella luontoa ja turvata eläinkantoja, jotta harrastus olisi ylipäätäänsä mahdollista. Eli siis tiedän ja tunnen erilaisia luonnosuojelioita enkä ala yleistämään törkeillä syytöksillä.