KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kissat sijaiskärsijöinä
Vieras

#3859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

22.03.2012 23:38

#3856: - Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa 

 KKY taitaa olla "loiston päiviinsä" verrattuna kuivunut ja katkennut oksa. KKY:n pj ja hallitus eivät ole tajunneet yhdistystoiminnan kannalta elintärkeää seikkaa: yhdistys tarvitsee virkeitä, asiaansa paneutuneita toimijoita ja jäseniä. KKY:n vallasnaiset ovat sahanneet itse oksaansa kuvitellen, että tilalle löytyy uusia tekijöitä  ja höynäytettäviä. Pois potkittuja ei saa enää takaisin, mutta mummokerhoon ei ole myöskään jonoa oven takana.  KKY:n  toimijoista eräs on jopa myöntänyt, "ettei vanhat jaksa enää". On syntynyt suuri toiminnallinen ja älyllinen tyhjiö, jäljelle ovat jääneet vain ontuvat selitykset ja defenssit. 

Ilman rakennemuutosta KKY:llä ei ole tulevaisuutta. On todella surullista, että alunperin hyvät ideat ja aikeet valuvat tyhjiin väärissä käsissä. Vallanhalu ja rahanahneus pilaavat parhaat asiat tässä maailmassa.

Vastaukset

Karanteenipaikka pystyyn

#3860 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

2012-03-23 00:21:56

#3859: Kissat sijaiskärsijöinä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa 

 No nythän he yrittävät hallituksessa saada tätä säätiötä perustettua, joka on aivan turhaa, kun kerran Pirkanmaalla on vielä paljon työsarkaa olemassa olevien kissojen osalta. Perustettaisiin ennemminkin karanteenipaikka, joka olisi kaikkien yhdistysten yhdessä ylläpitämä. Sinne voitaisiin taloudenhoitajan palkan pienemmälläkin osalla palkata osa-aikaiseksi koordinaattoriksi henkilö huolehtimaan paikan pyörittämisestä.

Taloudenhoitajalle maksetaan nyt aivan järkyttävän suurta palkkaa. Yhdistykselle olisi ollut ilmainenkin taloudenhoitaja saatavilla viime vuonna, mutta ei kelvannut. Tämä koko tilanne on kyllä aivan älytöntä härdelliä, jota olisi hyvin vaikea edes uskoa ellei itse olisi kokenut sitä vierestä....


Vieras

#3862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

2012-03-23 12:45:40

#3859: Kissat sijaiskärsijöinä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

Kaiken tämän tarkoitushan taitaa ollakin yhdistyksen toiminnan lakkauttaminen eli lopettaa kissojen auttaminen..heillähän on nyt rahaa, mitäs kissoista ne ovat tehneet tehtävänsä, joihin vetoamalla kuitenkin vielä voi kerj..kerätä lisää sitä pesämunaa varten vaikka takoitus ei ole enää kissojen auttaminen.