KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

07.03.2012 11:37

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 Mitäs jäsenistönne sanoo siihen kun pelastatte KAIKKI kissat ja joku jää pakkaseen? Tuskin pystytte tähän väittämään tekään! Pelastattehan kissoja Virossakin joten kova urakka teillä KISU:ssa on. Seurataanpa tilannetta

Vastaukset


Vieras

#3655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-07 12:00:12

#3653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 kuules ny: toiset sentään yrittää parhaansa ja käyttää resurssejaan niin paljon kuin pystyy. siinä on se vissi ero Kky:n ja muitten välillä! sulla on kyllä köyhät jutut.

Valehtelijoiden klubi

#3656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-07 12:02:51

#3653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 Nämä kommenttisi ovat täysin sinun omia mielikuviasi, ethän oleta kenenkään niihin vastaavan?   Nuo kommenttisi ovat niin epäloogisia, ettei niitä voi edes täysin ymmärtää; "kun pelastatte kaikki kissat ja joku jää pakkaseen" ???? Nähtävästi "seuraat" tilannetta poikkeuksellisen tiivisti, otaksun ettet ole huolissasi hädänalaisista kissoista, vaan haluat Kisun epäonnistuvan yrityksissään ja saat taas lällätyksen ja ilkkumisen aihetta. Jos kissojen auttaminen olisi sinusta kiinni, niin ne kaikki jäisi pakkasen armoille.

Kun kerran olet selvästi KKYläinen, niin miksi tyydyt vain seuraamaan kissojen tilannetta, eikö yhdistyksen tehtävä velvoita, oletko unohtanut keneltä olet saanut siihen valtuutuksen?   Olet antanut ymmärtää, että pelastustehtävät eivät sinua kiinnosta, sinulle jää siis vain oikeus kritiikkiin - ei hassumpi homma.

Olet todella huonoa mainosta mille tahansa yhdistykselle.


Vieras

#3661 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-07 14:29:25

#3653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 "Tuskin pystytte tähän tekään", miten on KKY:n laita? Onko ollut edes yritystä tai halua? Kaikkia kissoja ei voi pelastaa, mutta kärsimystä saisi lievitettyä 400 000 e:lla ihan mukavasti. Karanteenitila veisi vain murto-osan tuosta summasta.

Eläinsuojelutyö on enemmän asenteesta kuin rahasta kiinni - teillä KKY:ssä on puutetta siitä toisesta. Saat ihan itse päätellä kummasta on kysymys.