KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3638 Re:

06.03.2012 13:44

#3637: Valehtelijoiden klubi -  

 vaan miten tämä yhteistyö käytännössä pystyttäisiin toteuttamaan? kyllä se muilta toimijoilta onnistuukin mut Kky ei kykene siihen muiden vapaaehtoisjärjestöjen kanssa.

se että tästä tuli julkista, on seurausta siitä kun ei muutakaan enää voitu (vrt Ahde, uskoisin että hänelläkään ei ollu enää vaihtoehtoja). tai olis tietty yhäti voitu painaa villaisella..

Vastaukset


Vieras

#3641 Re: Re:

2012-03-06 18:46:39

#3638: - Re:

Ketä tarkoitetaan "muilla toimijoilla"? KKY:llä on tiettävästi yhteistyötä monenkin toimijan kanssa.


Vieras

#3648 Re: Re:

2012-03-06 22:42:58

#3638: - Re:  

 Hädänalaisten kissojen puolustajat tietävät nämä tosiasiat ja yrittivät/yrittävät tehdä parhaansa estääkseen KKY:n linjamuutokset. Ihmettelenkin kommentissani lähinnä sitä, että jollain yhdistyksellä on "varaa" olla tekemättä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Jokin muu päämäärä kuin kissojen auttamistyö, on määritellyt KKY:n nykyiset  toimintaehdot ja -linjaukset . Mikään yhdistys ei ole toimintaympäristöstään niin riippumaton, ettei se tarvitse kanssatoimijoita. Paitsi jos tilillä on riittävä määrä liikkumatonta rahaa - mutta rahakaan ei vapauta moraalisesta vastuusta. Yhdistys on toimistaan aina tilivelvollinen jäsenilleen mutta myös yhteiskunnalle. KKY ei tee poikkeusta tässäkään suhteessa, vaikka jotkut tahot yrittävät siellä muuta väittää.  Mikä on KKY:n ylimielisyyden ja yhteistyöhaluttomuuden takana?  Kaikesta voisi päätellä, että raha tuo riippumattomuutta ja rahavarojen käyttämättömyys takaa sen riippumattomuuden tulevaisuudessakin.

Tässä jaossa ei ole sijaa hädänalaisille kissoille.