KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3375 Re: Re: Mistä kauhukuvat lähtivätkään

14.02.2012 00:13

#3372: trolli - Re: Mistä kauhukuvat lähtivätkään

Ja tämän kokemuksen jälkeen KAIKKI kky,n puheenjohtajaksi pyrkivät leimataan samanlaisiksi rahanahneiksi kavaltajiksi "mattitoivosiksi"? Ja kissoille kerätyt varat pysyvät tiukasti pankissa "mattitoivos" pelossa?

Vastaukset

Ankkurinappi

#3385 Re: Re: Re: Mistä kauhukuvat lähtivätkään

2012-02-14 17:37:24

#3375: - Re: Re: Mistä kauhukuvat lähtivätkään 

 En olisi uskonut "mattitoivosta" näin vaaralliseksi henkilöksi. KKY:n ilmoitustaululla lienee hänestä "most wanted"-kuva varoitusten kera.

Mikä on se tekijä, joka saa nämä KKY:n "maijankkurit" ja kumppanit näin kavahtamaan, onko teillä jotain salattavaa? Mitä pahaa nämä "mattitoivoset" voisivat teille tehdä? Ryöstää rahanne ja viedä maineenne? Vai aiheutuuko "uhkakuva"ehkä  liian vilkkaasta mielikuvituksesta, vai suorastaan vainoharhoista?

Ensiksi: keräämänne rahat eivät ole teidän vaan kissojen - oli ne sitten vaivalla ansaittuja tai ei. Toiseksi: maineenne on jo mennyttä, siinä suhteessa ei ole enää mitään menetettävää.

Deluusioissaan rypevät "maijankkurit" ovat pudonneet jonkinlaiseen toiminnalliseen ja älylliseen tyhjiöön. Vain pohjaton ahneus  ja ontuvat selitykset ovat jäljellä. 

Rakenna näistä eväistä sitten uskottavaa eläinsuojelutoimintaa..