KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

AS

#2880 Re: Re: Re: Re: Vastaus

20.12.2011 16:50

#2879: Totta vai tarua - Re: Re: Re: Vastaus

Ei pitäisi olla toiminnassa. JOs olet sivuille päässyt niin ihmettelen.

Vastaukset

Totta vai tarua

#2881 KKY ei olekaan OIKEASTI facebookissa - leikisti vaan

2011-12-20 19:47:39

#2880: AS - Re: Re: Re: Re: Vastaus 

 

"Ei pitäisi olla toiminnassa. JOs olet sivuille päässyt niin ihmettelen."

KKY:ssä on "kaikki niin kuin ennenkin". Hallituksen jäsenet eivät tiedä päättäneensä, millä foorumeilla heidän ohjaamansa yhdistys toimii!

Taitaakin olla taustaorganisaation touhuja. Eikös siellä ole joku valvontaryhmä, joka oikeasti tekee ne päätökset. Siinähän on mukana myös pj Terttu Kanervokin.

Hallituksen valinneet henkilöt taitavatkin nyt saada mitä ovat halunneetkin. Hallituksessa istuu pelkkiä perässähiihtäjiä, jotka eivät oikeasti tiedä, mitä yhdistyksessä tapahtuu. TK ja MK päättävät ja valvontaelin siunaa.

Niinhän viime vuonnakin kävi. Ja kun hallituksessa ollut Pirjo Peltoniemi halusi tietää KAIKEN, mitä yhdistyksessä tapahtui, niin alkoi sellainen ajojahti, joka päättyi erottamiseen. Samoin kävi hallituksen jäsen Annika Fabritiukselle ja samasta syystä. Lapsikin ymmärtää tämän kuvion.

Kokeilepas, arvoisa AS kysyä tämän Facebook-päätöksen perään. Jos uskallat. Missä hallituksen kokouksessa se on päätetty, kun vuosikokouksen enemmistö piti ratkaisua olla pois facebookista juuri oikeana? Onko nyt komento muuttunut? Toimitko siis valitsijoitasi vastaan, kun hiljaisesti hyväksyt tällaiset toimet ilman hallituksen päätöstä?

Mitä muuta KKY:ssä tapahtuu ilman, että hallituksen jäsenet tietävät? Kyllä 400 000 € pätäkkää saa aikaan varmaan paljon vipinää muissakin hännystelijöissä kuin pj:n lähimmässä neuvonantajassa ja valvontaelimessä. 

JOS ET YMMÄRTÄNYT: Kissojen Katastrofiyhdistys - KKY ry:n facebook-sivusto toimii. Ihan aikuisen oikeasti. Sanot Sinä tai enkeli Kanervo mitä tahansa. Kokeile, jos osaat.