KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna

#2516 Re: Re: Re: Re:

04.11.2011 12:24

#2515: - Re: Re: Re:  

 Kyllä toiset hoitaa nyt sitä tonttia, joka ennen kuului KKY:lle (KKY hoitaa kyllä vielä osaa tontistaan, mutta suurin osa käytännön työstä siirtyi muille toimijoille ja yhdistyksille)Onneksi! Onneksi löytyi isompi aktiiviporukka jotka pystyi alkamaan edes jollain keinoilla auttamaan. Se hyvä puoli tässä opposition touhussa ehdottomasti oli että jos sitä ei olisi ollut ja näin pitkälle viety, niin tuskin olisi perustettu uutta yhdistystäkään vaan yksittäiset toimijat olisivat ainoastaan hiljaa siirtyneet pois KKY:n toiminnasta. Koska nämä KKY:n toimintaa karsivat toimenpiteet olisi tehty joka tapauksessa (ainakin näin mun on annettu ymmärtää) Jos toista yhdistystä ei olisi perustettu: iso osa olisi jäänyt auttamatta. oli onnen kantamoinen että tietty iso joukko oli yhtä mieltä asioista niin vahvasti että hitsautuivat kiinteesti yhteen ja eivät suostuneet luovuttamaan näiden kissojen suhteen.

Ei tässä anarkiaa kuitenkaan ole harrastettu:)

Itselläni on ainaskin vaikea hyväksyä enää KKY:tä missään mielessä mutta totta: täytyis pyrkiä unohtamaan  nämä vanhat asiat pikku hiljaa. Se ei vaan ole helppoo koska myöskään toinen osapuoli pyrkii yhä vetämään maton jalkojen alta kun vaan mahdollisuuden siihen saa. Myönnän katkeruuteni. Mutta se suotakoon mulle, teenhän kuitenkin kaiken mahdollisen auttaakseni näitä hylättyjä kissoja. Tätä ei kuitenkaan voi laskea monen muun kommentoijan eduksi täällä.

Vastaukset

Sanna

#2517 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-04 12:27:27

#2516: Sanna - Re: Re: Re: Re:  

 KKY:llä ei ole muuta annettavaa toisille yhdistyksille kuin rahaa. Ja sitä ei heiltä tipu. Jos sitä alkaisi tippumaan pyydettäessä esim tiettyihin kohteisiin niin pikkuhiljaa voisin uskoa että ovat tosiaan vielä katastrofikissojen asialla.


Vieras

#2518 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-04 13:31:55

Nimimerkki Sanna on ilmaissut ja myöntänyt asioiden junnavan paikoillaan. Itse arvostan tätä elettä. Uskon KKY:n toimivan edelleen toisilla ihmisillä. Ei kannata jatkaa katkeruutta, sillä se tie ei vie mihinkään. Onkohan aika lopettaa KKY.n piikittely ja jatkaa eteenpäin. Eiköhän tämä asia ole tullut esille näillä sivuilla jo monta kertaa kuinak huono KKY on joidenkin mielestä. On hyvä myöntää virheensä ja toimintansa. Olisi mukavaa lukea näillä sivustoilla jotain positiivista välillä. KKY ei varmasti kommentoi täällä, joten keskenään saa räksyttää.  En usko, että KKY olisi tehnyt toiminpiteitään ilman aihetta. Kyllä jokainen voi katsoa peiliin ja miettiä vähän asioita.