KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2480 Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja !

27.10.2011 16:20

#2479: - Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja ! 

 Eipä loukuttanut Kaarilassa. Kuulun KKY yhdistykseen ja ollut jäsen yli 10 vuotta. kelpaa vallan hyvin minulle.

Vastaukset

Totta vai tarua

#2481 Eikö loukuttanut Kaarilassa?

2011-10-27 16:42:27

#2480: - Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja !

"Eipä loukuttanut Kaarilassa", sanoo joku.

Tarkoitatko siis, että kieltäytyi loukuttamasta???? Ilmoitithan asiasta Kisulle? Vai miten muuten vapaaehtoiset löytäisivät Kaarilaan loukuttamaan (ILMAN OMISTAJAA?) olevaa kissaa?

Jos kissa oli kesy, se kuuluu lakisääteiseen löytöeläinkotiin. EI vapaaehtoisyhdistyksille. Ilmoititko siis löytöeläinkoti Boondocksiin?

Kesykissa, joka on ilmestynyt paikalle juuri hiljattain, on todennäköisesti KADONNUT LEMMIKKIELÄIN tai jonkun ihmisen uusi kissa, joka tutustuu ympäristöönsä. Hädänalainen kissa ei ole VÄLTTÄMÄTTÄ sama kuin kadonnut lemmikki. Kaupungissa kannattaa aina olla varovainen KESYJEN kissojen pyydystyksen suhteen, ettei käy niin, että liian innokkaasti pyydystetään ihmisten lemmikkejä.

Mutta uudistan  ensimmäisen kappaleen kysymykseni. Kerrothan ajasta ja paikasta enemmän.


Vieras

#2483 Re: Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja !

2011-10-27 20:58:39

#2480: - Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja ! 

 on se hyvä että kelpaa sulle, mutta olis kelvannu myös niille hädänalaisille kissoillekin jotka KKY päätti hylätä. tämä on fakta. mikä ihme siinä on että tästä täytyy vängätä? tämän tietää kaikki, jotkut eivät tosiasiaa vaan tunnusta tai sitten aukovat suutaan täällä ilman että ovat edes asiaan tutustuneet. kaikki ne kissat siellä yllä mainitulla sivulla ovat näitä KKY:n ns hylkäämiä kissoja -> KKY otti vastaavat aiemmin talteen mutta ei enää. ei ole resursseja eikä ilmeisesti halujakaan. rahaa kyllä olisi... toki KKY ottaa vieläkin vastaan kissoja, murto-osan siitä mitä ennen. ja tekevät leikkauskampanjoita. mutta ison osan tällä hetkellä apua tarvitsevista kissoista se hylkäsi vaikka ei ollut mikään PAKKO! 


Vieras

#2491 Re: Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja !

2011-10-28 14:50:00

#2480: - Re: Kisu loukuttaa hädänalaisia kissoja ! 

 Loukuttikos KKY sitten siellä Kaarilassa? Mitäs teit ite, autoitko siellä Kaarilassa? Eikös KKYssä enää toitotetakaan että jokainen voi auttaa ja pitää auttaa apua tarvitseviä kissoja, omalla kustannuksellakin voi auttaa, sitäkin toitettiin.