ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti


Vieras

#687 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mietteitä

30.08.2011 09:22

#677: Näkökulmia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mietteitä 

 Asetu hetkeksi arabien asemaan v 1948, mikäli tilanne tuntuu sinusta käsittämättömältä. Yritä hetkeksi unohtaa oma ennakkokäsityksesi Israelin olemassaolon raamatullisesta oikeutuksesta.

Arabit kokivat maahan muuttavan ulkopuolista väestöä, jolle yllättäen annettiin YK:n taholta oma valtio. Arabit heitettiin ulos alueelta, jolla he oliva asuneet ties kuinkaa kauan.

Mitä arabi ajattelee siinä kohdassa:

- mikä oikeus tällä porukalla on tulla tänne? (Muista nyt että he eivät uskoneet juutalaisten oikeutukseen, vaikka sinä uskoisitkin.)

- mikä oikeus YK:lla on päättää Israelin perustamisesta?

- mitä pitäsi tehdä kun oma väestöryhmäni karkoitetaan alueelta, jolla olemme 'aina' asuneet?

Ei ole mikään ihme etteivät he hyväksy Israelin olemassa oloa. Erikoista sen sijaan on että he nyt ovat valmiita hyväksymään 1967 rajat. Se antaa mielestäni viitettä siihen suuntaan, että he kokevat ettei heillä ole enää mahdollisuutta vastustaa Israelia sotilaallisesti ja antavat sen vuoksi periksi vaatimuksestaan Israelin valtion lakkauttamisesta.

Vastaukset

tosiasia

#690 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mietteitä

2011-08-30 13:39:31

#687: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mietteitä

Käsittääkseni arabit lähtivät vasta perustetusta Israelin valtiosta ympärillä olevien arabi valtioiden hyökätessä Israeliin ja heidän innoittaminaan, pois sodan jaloista. Ajatuksena vasta perustetun Israelin tuhoaminen ja israelilaisten tuhoaminen.Kaikki tiennevät arabi valtioiden toimineen hyökkääjinä. Israel kuitenkin voitti tuon sodan.