Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#41163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.08.2014 14:24

#41152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "The video is shared to YouTube by something called egyup.com ...that's as obvious is in EGYPT .....then down the screen there're words written in Arabic telling what's going on with the video ....simply it's a SHOW done by MB students in ElAzhar university in CAIRO ! Miming their so called their ppl got hit by the Egyptian police"

Että se siitä...kauanko jaksatte valheita levitellä? Niinkuin jo sanoin että ääliökin tuon näkee että kyseessä on mielenosoitus!

Vastaukset


Vieras

#41170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-20 17:00:00

#41163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Juu,  on syytä ottaa rauhallisesti ja ottaa selvää . 


Tuo Patmoksen linkki olikin erinomainen.  Mm Dan Ashbellinn haastattelun loppu-osa.

Mutta asiasisällöltään kaikkein ajankohtaisin ja laajin on tuon pastori Baruch Maochin         artikkeli koko Lähi-Idän tilanteen olennaisista muuttujista.  Siinä havahduin kohtaan kansojen  sota kansoja vastaan, ja voimien sota voimia vastaan.  Sehän on se,  mistä Jeesus puhui.  

Etenkin kun islamilainen maailma pitää Syyrian sotaa lopunajallisena,  tämä natsaa asiaan.  Mutta silti myös sanottava:  jäitä hattuun!

"

Länsivaltojen luomat poliittiset entiteetit (Libanon, Syyria, Irak, Jordania, Saudi-Arabia) olivat olleet alusta asti olemassa vain diktaattoriensa vallan ja kontrollin tai lähes tasavertaisten voimien kautta. Nyt nämä diktaattorit on haastettu muinaisten voimien toimesta, lähinnä islamin eri muotojen kautta jotka tavoittelevat hegemoniaa.

Shiialaiset (varsinkin Iranissa, ja Hizbollah Libanonissa) vastustavat sunneja (suurimmat sunnimaat Turkki, Jordania, Saudi-Arabia, Egypti ja Pohjois-Afrikan maat). Maltilliset, lähinnä kulttuuriset sunnit vastustavat Muslimiveljeskunnan kaltaisia uskonnollisia sunneja ja radikaaleja ekstremistejä kuten wahhabit (joita edustavat Saudi-Arabian kuningas ja hallitus). Vielä äärimmäisempiä ovat Al-Qaida ja Syyriassa esiin nousseet ryhmät, jotka ovat saaneet haltuunsa suuria alueita  Syyriasta ja Irakin öljykentistä.

Sotia ei enää käydä kansojen ja niiden pääkaupunkien välillä. Ei myöskään enää asepukuisten armeijoiden tai tunnettujen hallitusten välillä. Sodat ovat nyt epäsymmetrisiä, niitä käydään kansojen ja terroristijärjestöjen välillä. Ei ole enää mahdollista valloittaa pääkaupunkia ja julistaa voittoa. Ei ole enää pääkaupunkia jota valloittaa.

 

 


Vieras

#41172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-20 21:25:18

#41163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Niinpä, tässä alkuperäinen video, tai ainakin siksi mainittu.
Nykyisin saakin epäillä  kaikkea, koska mediaakin käytetään yhtenä aseena.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12435466

https://www.youtube.com/watch?v=bJhYaF-xxOo

Julkaistu 28.10.2013