Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Homous on katastrofi.

#40976 Re: Omia kommenttejasi...

16.08.2014 03:23

#40969: Bögarnas fel - Omia kommenttejasi... 

 Tutkijat Australian Aidsi konferensista ovat huolissaan ja ilmaisseet maailman aidsi tilanteen katastrofiksi, joten olet varmaan unohtanut asioita. SIIS Aidsi tutkijat maailmalta kertovat että

AIDSIN LEVIÄMINEN ON MAAILMAN LAAJUINEN KATASTROFI JA SUOMESSA HOMOT KERTOO ETTEI SE KETÄÄN KIINNOSTA. Siis eivät ole uhkailua vaan puhdasta terveystietoa.

 

HOMOT KÄYKÄÄ VÄLILLÄ AUKAISEMASSA SE ULKO OVI JOTTA HUOMAATTE MITÄ MAAILMASSA TAPAHTUU.

 

JOKAISTA KANSANEDUSTAJAA TÄMÄ KIINNOSTAA. SIITÄ PIDETÄÄN HUOLTA. Kukaan kansanedustaja ei uskalla lähteä tukemaa tällaista kehitystä avioliitto lailla. Avioliittoon ette sotke homohivin ja aidsin levitystä.

Vastaukset

Bögarnas fel

#40988 Re: Re: Omia kommenttejasi...

2014-08-16 09:22:03

#40976: Homous on katastrofi. - Re: Omia kommenttejasi... 

 Et sinä,eikä taatusti kukaan kansanedustaja (joka haluaa säilyttää paikkansa) voi sälyttää suomalaisten homojen niskaan vastuuta KOKO maailman AIDS-tilanteesta!

Tuo on aivan järjetön syytös.

Olen lukuisia kertoja kertonut,että tänä vuonna ,(JUURI SEN THL:N TILASTON MUKAAN JOHON MELKEIN AINA TÄÄLLÄ VIITATAAN ) tuohon tautiin on kuollut 5(viisi) henkilöä. (nyt voi olla kuusi ,en ole muutamaan viikkoon tarkastanut),joten jokainen voi siitä  päätellä miten laajasta ´kansantaudista´ todellisuudessa on kysymys.

Tämä ei tunnu menevän teille jakeluun. Noista viidestäkin vain yksi oli saanut sen ,jostain homoseksuaalista kontaktista.

Jos täällä joku on sotkemassa (niinkuin VAIN te sanotte) "homohivin ja aidsin levitystä " keskusteluun tasa-arvoisesta avioliitosta niin tarkastelkaapa tätä palstaa hieman taaksepäin ja katsokaa KETKÄHÄN tuota ajatusta (nimenomaan noilla termeillä esitettynä) ovat täällä ikäänkuin yksinoikeudella , suurinpiirtein joka ainoalla sivulla viljelleet.

Terveysasioista tiedottaminen  kuuluu terveysviranomaisille,eikä AINAKAAN  niille jotka kirjoittavat taudin nimenkin viidellä kirjaimella. 

Se ei näet virallisesti  ole mikään  ´aidsi´ vaan AIDS(sen jälkeen tarvittaessa kaksoispiste ja esim. lauseenmukainen sijapääte.)

Terveystieto on sävyltään aina neutraalia ja asioista tiedottamisessa noudatetaan tiettyjä eettisiä periaatteita,joihin esim.sairauksista  syyllistäminen ei tietenkään kuulu.

Ei varsinkaan sellaisten ihmisten ,joita te ette ole koskaan nähneetkään.

´Etiikka´saattaa olla teille aivan vieras sananakin  ,mutta sitä minä en nyt kuitenkaan  aio ruveta tässä sinullekaan  selvittämään.

SATAA SATAA ROPISEE

#41059 Re: Re: Omia kommenttejasi...

2014-08-17 13:23:58

#40976: Homous on katastrofi. - Re: Omia kommenttejasi... 

 HOMOJEN SYYTÄ, ETTÄ TUOLLA SATAALIIKAA JA TUOLLA EI ENSINKÄÄN.