ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

dorrit

#630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

27.08.2011 00:52

#629: Yisrael 4ever - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

 

Jos Jumala on sinut kutsunut, ja Jumala on sinulle puhunut, niin se on ihan eri asia.  Silloin on paras olla sekaantumaatta Jumalan asiaan. Vähän samoin kuin "Älkää koskeko minun voideltuihini".

Olen vain hieman varovainen tämän innostuksen laajuuden suhteen. Kun viimeksi luin uusimman jutun aiheesta, siinä väitettiin, että jopa 3/4 suomalaisista on juutalaisia jonkin tietyn geneettisen haplotyypin mukaan.

Miksi  on syytä olla viisaasti varovainen?

Olen lukenut ja kuullut myös Israelin juutalaisten mielipiteitä asiasta. Pääsääntoisesti he nauravat sille, että Suomesta löytyisi mitään kokonaista kadonnutta sukukuntaa. Tätä mieltä ovat siis myös messiaaniset juutalaiset. Eräs messiaaninen pastori sanoi, ettei sinne tarvita mitään "sentimentaalisia siionisteja". Heillä on tarpeeksi ongelmia muutenkin.

Jos israelilaiset itsekin suhtautuvat noin, niin minä en halua ketään turhaan rohkaista haaveilemaan juutalaisuudesta ja alijasta. Mitkään sentimentaaliset haaveet eivät koskaan kuitenkaan toteutuisi. Israelille ja juutalaisille on luvattu aina vain vaikeampia aikoja (väärää rauhanaikaa lukuunottamatta).

Mutta jos JUmala on jollekulle henkilökohtaisesti puhunut, ja kutsunut lähtemään, niin sehän ei ole sentimentaalista haaveilua. Silloin on toteltava Jumalaa.

 

Ole siunattu, Israelin tytär, lähde rauhassa, tule rauhassa. :)

Vastaukset

Yisrael 4ever

#635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

2011-08-27 10:48:29

#630: dorrit - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Niin, ymmärrän täysin kantasi; nyt tuntuu että miltei kaikki fundamentalisti - kristityt ja toisaalta jopa muslimit väittävät kivenkovaa olevansa juutalaisia  - näitä porukoita on ympäri maailmaa.

Todellakin, kukapa ei haluaisi kuulua "Jumalan valittuun kansaan"

Sehän on hienoa nykyään olla juutalainen ainakin tietyissä piireissä - netissäkin on lukuisia listoja niistä julkisuuden henkilöistä, jotka ovat juutalaisia.

Ja tästä samaasta asiasta käydään myös jatkuva vääntö netissä ihan suorastaan naurettavuuteen asti, siitä että mitäs kadonneita ketkäkin ovat.

Britit tai jenkit ovat ilmoittaneet olevansa Jumalalle tuo niin rakas Efraim, samoin romanit sanovat itsestään samaa. Suomesta he sanovat, että ilman muuta Suomi on Isaskarin sukukuntaa. Siellä on lueteltu eri maita ja muka varmoja tietoja mitä kadonneita kukin kansakunta on.

Itse olen kokenut jatkuvasti erittäin voimakasta kutsua Israeliin ja olen lievittänyt Israel-ikävääni käymällä siellä ainakin kahdesti vuodessa, lähinnä loma-aikoina.

Raamatussa sanotaan kuitenkin, että Jumala tietää, ketkä nämä kadonneet ovat ja vie heidät kädestä pitäen itse Israeliin. Olen siis itsekin odottavalla kannalla. Jos ja kun Jumala vie  minut Israeliin, niin silloin minä vasta menen. Kuljen hänen johdatuksessaan, en toimi omin päin, sillä olen huomannut, että siitä seuraa vaan sotkua.

Kaikki tietävät, että juutalaisilla on näinä aikoina totisesti tukalat oltavat, sillä antisemitismi on kasvanut suurissa määrin muslimien valheiden kautta (Gazan kurjuus, Mavi Marmara ym) ja Raamatun profetioiden mukaan lopun aikoina kaikki hyökkäävät lopulta Israelin kimppuun. Tätä asetelmaa ollaan näkemässä kiihtyvällä vauhdilla jo nyt eikä tuo atakki Israelin kimppuun ole varmaan kaukana.

Tiedämme kuitenkin profetioista, että Jumala tulee lopulta pelastamaan kansansa ja he ottavat vastaan Messiaansa Yeshuan, jonka olivat ensin hyljänneet.